Karbida Gir Baja menyang Baja Baja Kanthi Pemanasan Induksi

Baja Karbida Baja menyang Baja Kanthi Tujuan Pemanasan Induksi Baja karbida menyang komponen baja DW-UHF-6kw Pasokan Daya Pemanasan Induksi koil koil frekuensi tinggi frekuensi Parameter Kunci Daya: 1.88 kW Suhu: Udakara 1500 ° F (815 ° C) Wektu: 14 detik Bahan Koil- 2 puteran heliks (ID 20 mm) 1 puteran planar (40 mm OD, Dhuwur 13 mm) Karbida- 13… Waca liyane

Induksi Brazing Carbide Tipping ing Alat Baja Nglereni

Indikator Brazing Carbide Tipping ing Alat Alat Baja Motif Tujuan: Produsen alat pemotong CBN lan PCD utama pengin nambah produktivitas kanthi fokus panas ing wilayah sing sithik banget kanggo nyuda rasa panas lan nambah proses tipping karbida. Proses Brazing Induksi: Pelanggan nyedhiyakake awak baja segi telu, saben sisih ~ 16.5 mm (0.65 inci). Tipping karbida brazing induksi kudu ditindakake ing 3… Waca liyane

Induksi Alat Botol Karbida Induksi

Tipping Karbida Induksi Frekuensi Dhuwur Dhuwur Piranti Medis Aplikasi Carbide Tipping minangka proses brasil induksi tartamtu sing bahan tipis diaplikasi menyang bahan dasar kanggo ngasilake ujung sing paling angel. Tujuan: Tujuan aplikasi iki: Tipping alat karbida karbida induksi alat medis Dheweke pengin nggunakake induksi… Waca liyane

tabung baja brazing induksi menyang tabung tembaga

tabung induksi-brazing-baja-tabung-menyang-tembaga-tabung

Tabung Baja Baja Induksi Frekuensi Tinggi menyang Tujuan Tabung Tembaga Tujuane yaiku kanggo tabung baja menyang tabung tembaga sajrone 60 detik nggunakake alloy fluks lan brazing. Peralatan DW-UHF-10kw induksi pemanas brazing Bahan putar koil diameteripun kaping kalih • Tabung baja lan panrima tembaga • Paduan braze (CDA 681) • B-1 fluks… Waca liyane

teknologi kurang ajar lan soldering

Sistem pemanasan Induksi HLQ minangka sistem nilai tambah sing bisa langsung mlebu ing sel pabrik, nyuda sisa, sampah, lan tanpa mbutuhake obor. Sistem kasebut bisa diatur kanggo ngontrol manual, semi-otomatis, lan kabeh sistem nganti otomatis. Sistem brazing lan solder induksi HLQ bola-bali nyedhiyakake sendhi tanpa kebocoran kanggo… Waca liyane

Induksi Coping Coping Kanggo Bagéan Tembaga

Tembaga Baja Induksi Tujuan menyang bagean Tembaga Spacer. Bahan kerjo digawe panas nganti 2012˚F (1100˚C) sajrone 1 menit. Peralatan sing Disaranake Peralatan sing disaranake kanggo aplikasi iki yaiku mesin pemanas induksi DW-HF-45kw Bahan: Bagean tembaga: 0.55 "x 1.97" kandel dawa x 1.18 "jembar x 0.2" dawane (kandel 14 mm & dawa 50 mm x 30… Waca liyane

Induksi Coping Coping menyang Proses Stainless Steel

Tembaga Brazing Induksi Frekuensi Dhuwur kanggo Teknologi Proses Baja Stainless Objektif tembaga brazing induksi iki dadi baja tahan karat nggunakake pasokan listrik pemanas induksi DW-UHF-40kw kanthi stasiun pemanas khusus Peralatan DW-UHF-40KW Induksi Pemanasan Energi Pasokan khusus Parameter Kunci Daya: 23.65 kW Suhu: Udakara 1300 ° F (704) ° C Wektu: 3.5 menit Bahan Cooper… Waca liyane

baja induksi baja kanggo baja

Induksi magnetik frekuensi tinggi nggawe baja tahan karat kanggo tim HLQ proses baja diwenehake karo 2 bagean liyane sing bakal dilebokake ing laboratorium uji coba. Tujuan: Brazing induksi pin stainless steel 0.15 '' / 3.81mm menyang pangkalan baja. Peralatan: Sistem brazing induksi genggam DW-UHF-6KW-III Industri: Peralatan & Bahan HVAC: Heksagon baja (diameter 1 "/ 25.4 mm diameter; 0.1" /… Waca liyane

Induksi Coping Stainless Steel Tubing

Teknologi Gabungan Tubing Stainless Steel Induksi Profesional Tujuane aplikasi tes brazing induksi iki yaiku kanggo Induksi Brazing Tubing Baja Baja Campuran kanthi rata-rata kanggo nambah pengulangan. Industri: Peralatan Otomotif: Mesin brazing induksi DW-UHF-10KW Wektu: 15 detik. Bahan: Tetep Suhu Flux Ireng Silv: 1472 ° F (800 ° C) Tenaga: Proses 8 kW: Rong tabung tahan karat ing endi… Waca liyane

pipo exchanger pemanasan tembaga otomotif induksi

Pipa exchanger pemanas tembaga induksi frekuensi tinggi induksi Produsen peralatan pengin entuk otomatisasi sajrone proses brasil induksi. Tujuane yaiku supaya bisa nginstal pipa penukar pemanas tembaga otomotif. Kita nindakake sawetara tes kanggo milih produk pemanas induksi paling apik sing cocog karo kabutuhane. The HLQ… Waca liyane