Induksi Pengaja Kuningan Kanggo Tembaga Paet

Kancing Kuningan Baja Induksi menyang Pipa Tembaga Tujuan: Kancing tembaga induksi kanggo pipa tembaga Klien: Pabrik koil kanggo aplikasi pemanas industri. Piranti: DW-UHF-40KW Sistem Giring Induksi - rong modul. Bahan: Kancing kuningan (ukuran: diameter 25mm, dhuwure 20 mm) Daya: 30 kW Proses: Tantangan utama sajrone proses brasil induksi… Waca liyane

Induksi Brazing Brass Faucet

Induksi Brazing Brass Faucet

Prinsip Brazing rong joints ing jedhing jedhing jamban kuningan
Bahan baja kuningan Fitting 1 "OD, brazing rings, flux
Suhu 1148 ºF (620 ºC)
Frekuensi 90 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-30 kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot wolung kapasitor 1.0 μF kanthi total 8.0 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses A rong coil shaped C digunakake kanggo ngresiki dhéketan keran.
Dering braze dilebokake ing sendi, bagean sing dirakit lan diresiki. Gabungan utas pisanan digawe panas suwene 30 detik lan cincin braze mili. Déwan diputar & sendhi nomer loro dipanaskan nganti 30 detik kanggo mili dering. Kaloro brasil rampung ing 60 detik.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Cepet, asil sing bisa diulang lan konsisten
Panas sing mrodhuksi panas nggawe sendi apik lan resik
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
• Malah panyebaran pemanasan

Brazing Brass To Copper With Induction

Brazing Brass To Copper With Induction

Tujuan: Kanggo ngresiki end-konektor kuningan karo tabung tembaga sing digunakake ing pesawat udara pesawat, bahan konektor pungkasan kuningan, tabung tembaga sing beda-beda.

Suhu 1400 ºF 750 ° C

Frekuensi 350 kHz

Peralatan pemanasan induksi DW-UHF-4.5KW, kalebu tiga kumparan induksi heliks kanthi nggunakake rong kapasitor 0.33μF (total 0.66μF)

Proses Kanggo bagian dhiameter sing luwih cilik, fluks wis ditrapake ing kabeh bagean lan tabung tembaga kanggo sambungan kuningan dikumpukake nggunakake preforms brazing (supaya bisa ngasilake jumlah sing padha ing saben sendi). Déwan iki diseleh ing kumparan lan dipanasake kanggo detik 20-30 kanthi suhu 1400 ° F. Kanggo gedung tabung tambaga sing luwih gedhé, proses sing padha digunakake, nanging campuran logam sing digawé kanggo campuran kanggo nyegah campuran saka mili. Kontrol saklar mlaku dianjurake kanggo ngaktifake kontrol luwih saka proses kasebut.

Hasil / Keuntungan

Ekonomi: Kekuwatan dikonsumsi sawisé dadi panas

Konsistensi: asil sendi sing apik lan seragam

Brazing Fittings Brass With Induction

Fittings Kuningan Brazing Kanthi Tujuan Induksi: Panas unit tabung kuningan dadi 750 ° C kanggo aplikasi brazing. Dhiameter pipa beda-beda gumantung saka 3 nganti 8 inci (76.2 nganti 203.2 mm) Bahan: Tabung kuningan Kuningan flensing Dering brengos Fiksasi suhu Suhu: 1382 ° F (750 ° C) Frekuensi 200 kHz Peralatan DW-UHF-20KW, induksi 150-500 kHz pasokan listrik dadi panas, dilengkapi… Waca liyane

Brazing Copper Tube to Brass Fitting With Induction

Brazing Copper Tube to Brass Fitting With Induction 

Tujuan: Nggunakake pamindhu supaya bisa ngepengake tabung tembaga menyang fitting tembaga nganggo kabel preform braze. Proses bakal kedadeyan ing atmosfer saka Nitrogen lan 4% Gas hidrogen. Prefektur braze nyawiji ing 1190 ° F, nanging bagian-bagian kasebut kudu katahan ing ngisor 1300 ° F. Bagian kasebut kudu diproses kanthi kacepetan 175 nganti 200 per jam sing nerjemahake menyang detik ing wektu 18 dadi panas.

Ngukur Tabung Tembaga Material 0.5 ″ OD lan 2 ″ Panjang, Pas Kuningan, Preform Braze, Ora Flux.

Suhu ing ndhuwur 1190 ° F nanging ora ngluwihi 1300 ° F

Frekuensi: 300 kHz

Peralatan: DW-UHF-10KW output listrik pemasok induksi padat sing dilengkapi karo tiga bus (3), kapasitor wolung (8) sing jumlahé 0.66 μF, lan siji-sijine koil heliks sing unik. Proses DW-UHF-10KW output listrik negara padat bebarengan karo siji-sijine unik helical coil sing digunakake kanggo entuk asil ing ngisor iki.

Asil • Atmosfer sing dijaluk diwenehake miturut wadah muter kanthi nyuplai 95% Nitrogen / 5% Hidrogen ing tingkat 25-30 cfh. • Saben pamanas saka mung detik 10 perlu kanggo nggolek aliran braise cekap sing ngluwihi watesan sing diwajibake ing detik 18.