Majelis Pemasangan Tembaga Induksi

Induksi Pemasangan Pemasangan Induksi Dengan Peralatan Pemanasan Frekuensi Tinggi

Prinsip Brazing a pivot perakitan perakitan
Bahan Rong gantung tembaga 2 "(5cm) amba x 4" (10.2cm) dhuwur, basis tembaga 3 "(7.6cm) x 2" (5cm) lan .5 "(1.3mm) kandel karo 2 saluran kanggo munggah menyang geser menyang, brim shims lan fluks ireng
Suhu 1350 ºF (732 ºC)
Frekuensi 200 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-20kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 1.0μF kanthi total 0.5μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks telung puter digunakake kanggo dadi panas ing dhasar jemaah. Tenaga tembaga lan rong shim braze dilebokake ing alur ing pangkal lan fluks ireng ditrapake. Déwan dipasang ing koil lan listrik ditrapake suwene 4 menit kanggo meksa loro-lorone munggah ing papan.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Panas lokal sing cepet sing bisa nyilikake oksidasi lan nyuda reresik sawise gabung
• Peserta sing konsisten lan repeatable
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
• Malah panyebaran pemanasan

Brazing Brass To Copper With Induction

Brazing Brass To Copper With Induction

Tujuan: Kanggo ngresiki end-konektor kuningan karo tabung tembaga sing digunakake ing pesawat udara pesawat, bahan konektor pungkasan kuningan, tabung tembaga sing beda-beda.

Suhu 1400 ºF 750 ° C

Frekuensi 350 kHz

Peralatan pemanasan induksi DW-UHF-4.5KW, kalebu tiga kumparan induksi heliks kanthi nggunakake rong kapasitor 0.33μF (total 0.66μF)

Proses Kanggo bagian dhiameter sing luwih cilik, fluks wis ditrapake ing kabeh bagean lan tabung tembaga kanggo sambungan kuningan dikumpukake nggunakake preforms brazing (supaya bisa ngasilake jumlah sing padha ing saben sendi). Déwan iki diseleh ing kumparan lan dipanasake kanggo detik 20-30 kanthi suhu 1400 ° F. Kanggo gedung tabung tambaga sing luwih gedhé, proses sing padha digunakake, nanging campuran logam sing digawé kanggo campuran kanggo nyegah campuran saka mili. Kontrol saklar mlaku dianjurake kanggo ngaktifake kontrol luwih saka proses kasebut.

Hasil / Keuntungan

Ekonomi: Kekuwatan dikonsumsi sawisé dadi panas

Konsistensi: asil sendi sing apik lan seragam