teknologi kurang ajar lan soldering

Sistem pemanasan Induksi HLQ minangka sistem nilai tambah sing bisa langsung mlebu ing sel pabrik, nyuda sisa, sampah, lan tanpa mbutuhake obor. Sistem kasebut bisa diatur kanggo ngontrol manual, semi-otomatis, lan kabeh sistem nganti otomatis. Sistem brazing lan solder induksi HLQ bola-bali nyedhiyakake sendhi tanpa kebocoran kanggo… Waca liyane

Induksi Pengaja Kuningan Kanggo Tembaga Paet

Kancing Kuningan Baja Induksi menyang Pipa Tembaga Tujuan: Kancing tembaga induksi kanggo pipa tembaga Klien: Pabrik koil kanggo aplikasi pemanas industri. Piranti: DW-UHF-40KW Sistem Giring Induksi - rong modul. Bahan: Kancing kuningan (ukuran: diameter 25mm, dhuwure 20 mm) Daya: 30 kW Proses: Tantangan utama sajrone proses brasil induksi… Waca liyane