Brazing Copper Tube to Brass Fitting With Induction

Brazing Copper Tube to Brass Fitting With Induction 

Tujuan: Nggunakake pamindhu supaya bisa ngepengake tabung tembaga menyang fitting tembaga nganggo kabel preform braze. Proses bakal kedadeyan ing atmosfer saka Nitrogen lan 4% Gas hidrogen. Prefektur braze nyawiji ing 1190 ° F, nanging bagian-bagian kasebut kudu katahan ing ngisor 1300 ° F. Bagian kasebut kudu diproses kanthi kacepetan 175 nganti 200 per jam sing nerjemahake menyang detik ing wektu 18 dadi panas.

Ngukur Tabung Tembaga Material 0.5 ″ OD lan 2 ″ Panjang, Pas Kuningan, Preform Braze, Ora Flux.

Suhu ing ndhuwur 1190 ° F nanging ora ngluwihi 1300 ° F

Frekuensi: 300 kHz

Peralatan: DW-UHF-10KW output listrik pemasok induksi padat sing dilengkapi karo tiga bus (3), kapasitor wolung (8) sing jumlahé 0.66 μF, lan siji-sijine koil heliks sing unik. Proses DW-UHF-10KW output listrik negara padat bebarengan karo siji-sijine unik helical coil sing digunakake kanggo entuk asil ing ngisor iki.

Asil • Atmosfer sing dijaluk diwenehake miturut wadah muter kanthi nyuplai 95% Nitrogen / 5% Hidrogen ing tingkat 25-30 cfh. • Saben pamanas saka mung detik 10 perlu kanggo nggolek aliran braise cekap sing ngluwihi watesan sing diwajibake ing detik 18.

Pipa Tembaga Induksi Brazing

Pemasok Tembaga Tembaga Induksi
Tujuan: Tembaga 'tees' lan 'ell' kudu diwenehake menyang awak aluminium katup pendingin

Material: klep tembaga katup pelanggan

Suhu: 2550 ºF (1400 ° C)

Frekuensi: 585 kHz

peralatan: Sistem pemindah induksi DW-UHF-10kw kalebu workhead sing ngandung loro 1.5μF kapasitor (total 0.75μF) lan kumparan helical telu-turn

proses: Katup dilebokake ing jero kumparan lan Daya pemanasan induksi RF wis diterapake nganti bagian dipanaskan nganti suhu sing dibutuhake lan sing dikepang katon mili ing sendi. Loro ukuran tabung padha mlaku nggunakake padha sistem pemanas induksi setelan karo kaping siklus sing beda.

Hasil / Keuntungan • Energi diterapake mung ing zona supaya digawe panas. • Pemanasan sing dienggo / seret yaiku seragam lan bisa diulang