Brazing Copper Tube to Brass Fitting With Induction

Brazing Copper Tube to Brass Fitting With Induction 

Tujuan: Nggunakake pamindhu supaya bisa ngepengake tabung tembaga menyang fitting tembaga nganggo kabel preform braze. Proses bakal kedadeyan ing atmosfer saka Nitrogen lan 4% Gas hidrogen. Prefektur braze nyawiji ing 1190 ° F, nanging bagian-bagian kasebut kudu katahan ing ngisor 1300 ° F. Bagian kasebut kudu diproses kanthi kacepetan 175 nganti 200 per jam sing nerjemahake menyang detik ing wektu 18 dadi panas.

Ngukur Tabung Tembaga Material 0.5 ″ OD lan 2 ″ Panjang, Pas Kuningan, Preform Braze, Ora Flux.

Suhu ing ndhuwur 1190 ° F nanging ora ngluwihi 1300 ° F

Frekuensi: 300 kHz

Peralatan: DW-UHF-10KW output listrik pemasok induksi padat sing dilengkapi karo tiga bus (3), kapasitor wolung (8) sing jumlahé 0.66 μF, lan siji-sijine koil heliks sing unik. Proses DW-UHF-10KW output listrik negara padat bebarengan karo siji-sijine unik helical coil sing digunakake kanggo entuk asil ing ngisor iki.

Asil • Atmosfer sing dijaluk diwenehake miturut wadah muter kanthi nyuplai 95% Nitrogen / 5% Hidrogen ing tingkat 25-30 cfh. • Saben pamanas saka mung detik 10 perlu kanggo nggolek aliran braise cekap sing ngluwihi watesan sing diwajibake ing detik 18.

Brazing Copper Tube with Induction

Brazing Copper Tube with Induction

Tujuan: Nggawe tabung tembaga (3/8 ″ OD kanthi 2-4 ″ dawane) dadi 3/8 ″ pas kurang saka 10 detik. Pemanasan kudu digawe ing koil jinis saluran supaya gampang mbukak bagean.

Bahan Tembaga Tubing lan Fitting with Braze and Stay Silv White Flux

Suhu 1300 ° F

Frekuensi 215 kHz

Peralatan dw-UHF-10kw pasokan listrik sing ngasilake padat sing dilengkapi karo stasiun panas standar sing ngandung wolung kapasitor 0.33 μF kanggo total 0.66μF, trafo langkah mudhun, lan koil pemanasan induksi sing dirancang khusus.

Proses pasokan listrik solid-state DW-UHF-10kw diatur kanggo entuk asil ing ngisor iki: · Kapasitas 2.0 kW langsung diiseni ing tabung tembaga sing nyebabake waktu panas 7.2 detik kanggo nggayuh 13000F sing dibutuhake kanggo brazing.

Asil & Pangolahan gampang digayuh liwat desain koil jinis saluran unik sing ana telung puteran tembaga 1/8 ″.