pipo kuningan prabawa kanggo bagean tembaga

Tujuan Induksi Frekuensi Tinggi Pipa tembaga kuningan menyang sisih tembaga lan pucuk tembaga ing sak menit nggunakake induksi. Peralatan DW-UHF-6KW-III mesin brazing induksi genggam 2 putaran koil Bahan • Bagian kuningan lebar • Pipa kuningan • Alloy brazing adhedhasar perak, disedhiyakake dening pelanggan Test 1 - Pipa nganti akeh: Daya Parameter Utama: 4.4… Waca liyane

Brazing Copper to Brass Pipe With Induction

Brazing Copper to Brass Pipe With Induction

Tujuan: Ngobong pirang-pirang majelis kuningan lan tembaga sing digunakake ing banyu tapsel Bahan lemes, fluks putih

Suhu 1350 ° F 730 ° C

Frekuensi 200 utawa 280 kHz (gumantung gumantung)

Peralatan pemanasan induksi DW-UHF-10KW, kepala karya terpencil kanthi rong kapasitor 1μF lan koil heliks 3-turn

Proses: Telung helical coils digunakake kanthi kapisah kanggo nyawiji sawetara bagean sing disedhiyakake. Sebagéyan dipasang kanthi fluks lan campuran logam banjur dipanasaké. Wektu panas beda-beda gumantung saka bagean menyang bagean karo bagean gedhe sing kurang saka menit 3 lan, bagean cilik sing dipanasake kurang saka 20 detik. Sawise dadi panas, bagian-bagian kasebut bisa didol.

Hasil / Keuntungan

Repeatability: katrangan sajrone pemanasan induksi ndhukung proses sing bisa diulangi.

Ekonomi: proses iki ngidini panggunaan logam campuran suhu sing luwih dhuwur tinimbang proses nyala

Brazing Copper Tube to Brass Fitting With Induction

Brazing Copper Tube to Brass Fitting With Induction 

Tujuan: Nggunakake pamindhu supaya bisa ngepengake tabung tembaga menyang fitting tembaga nganggo kabel preform braze. Proses bakal kedadeyan ing atmosfer saka Nitrogen lan 4% Gas hidrogen. Prefektur braze nyawiji ing 1190 ° F, nanging bagian-bagian kasebut kudu katahan ing ngisor 1300 ° F. Bagian kasebut kudu diproses kanthi kacepetan 175 nganti 200 per jam sing nerjemahake menyang detik ing wektu 18 dadi panas.

Ngukur Tabung Tembaga Material 0.5 ″ OD lan 2 ″ Panjang, Pas Kuningan, Preform Braze, Ora Flux.

Suhu ing ndhuwur 1190 ° F nanging ora ngluwihi 1300 ° F

Frekuensi: 300 kHz

Peralatan: DW-UHF-10KW output listrik pemasok induksi padat sing dilengkapi karo tiga bus (3), kapasitor wolung (8) sing jumlahé 0.66 μF, lan siji-sijine koil heliks sing unik. Proses DW-UHF-10KW output listrik negara padat bebarengan karo siji-sijine unik helical coil sing digunakake kanggo entuk asil ing ngisor iki.

Asil • Atmosfer sing dijaluk diwenehake miturut wadah muter kanthi nyuplai 95% Nitrogen / 5% Hidrogen ing tingkat 25-30 cfh. • Saben pamanas saka mung detik 10 perlu kanggo nggolek aliran braise cekap sing ngluwihi watesan sing diwajibake ing detik 18.