Brazing Fittings Brass With Induction

Brazing Fittings Brass With Induction

Tujuan: Ngempet pipa tembaga kanggo 750 ° C kanggo aplikasi brazing. Dhiameter tabung beda-beda gumantung saka 3 nganti 8 inci (76.2 nganti 203.2 mm)

Material: Tabung kuningan Flange tembaga Braze ring

Suhu: 1382 ° F (750 ° C)

Frekuensi 200 kHz

Peralatan listrik DW-UHF-20KW, 150-500 kHz pemindai induksi, dilengkapi stasiun pivot terpencil sing ngandung wol 1.0 μF kapasitor (total 2.0 μF). Koil pemanasan induksi coil helikopter multi-turn dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses Bagian sing disassembled. Kabeh sambungan wis di resiki lan dialek fluks wis diterapake ing kabeh permukaan perakitan. Sadurunge ngumpulake bagean, kumparan induksi kasebut katon liwat tabung. Pemasangan kuningan dipasang liwat tabung kuningan. Fluks ing bagian kasebut diijini garing sadurunge dadi panas. Daya pemanasan induksi ditrapake nganti tembus mili uga ing sendi. Déwan iki uga ngasilaké 1382 ° F (750 ° C) lan ngempalaken padanan padhet ing saubengé tabung. Wektu panas wis sawetara menit gumantung dhiameter flange.

Hasil / Manfaat Koil ngidini pemanasan ing efisiensi paling apik sing nyuda wektu siklus lan panas sing dilakoni ing tembaga.