teknologi kurang ajar lan soldering

Sistem pemanasan Induksi HLQ minangka sistem nilai tambah sing bisa langsung mlebu ing sel pabrik, nyuda sisa, sampah, lan tanpa mbutuhake obor. Sistem kasebut bisa diatur kanggo ngontrol manual, semi-otomatis, lan kabeh sistem nganti otomatis. Sistem brazing lan solder induksi HLQ bola-bali nyedhiyakake sendhi tanpa kebocoran kanggo… Waca liyane

Induksi Coping Coping Kanggo Bagéan Tembaga

Tembaga Baja Induksi Tujuan menyang bagean Tembaga Spacer. Bahan kerjo digawe panas nganti 2012˚F (1100˚C) sajrone 1 menit. Peralatan sing Disaranake Peralatan sing disaranake kanggo aplikasi iki yaiku mesin pemanas induksi DW-HF-45kw Bahan: Bagean tembaga: 0.55 "x 1.97" kandel dawa x 1.18 "jembar x 0.2" dawane (kandel 14 mm & dawa 50 mm x 30… Waca liyane

baja stainless steel pruksi kanggo tembaga

Induksi Tujuan Baja stainless steel kanggo tabung tembaga. Tujuane yaiku ngevaluasi solusi brazing induksi. Pelanggan ngupaya nyuda cacat lan lingkungan brazing sing luwih resik. Amarga ukuran pipa sing beda lan volume sing luwih murah - evaluasi ditindakake kanthi sistem brazing induksi. Alat Test1 Peralatan DW-HF-25kw mesin brazing induksi Bahan Tembaga nganti Baja tahan karat… Waca liyane

baja induksi baja kanggo baja

Induksi magnetik frekuensi tinggi nggawe baja tahan karat kanggo tim HLQ proses baja diwenehake karo 2 bagean liyane sing bakal dilebokake ing laboratorium uji coba. Tujuan: Brazing induksi pin stainless steel 0.15 '' / 3.81mm menyang pangkalan baja. Peralatan: Sistem brazing induksi genggam DW-UHF-6KW-III Industri: Peralatan & Bahan HVAC: Heksagon baja (diameter 1 "/ 25.4 mm diameter; 0.1" /… Waca liyane

Induksi Brazing T Dibentuk Copper Tumpaga Tembaga

Induksi Frekuensi Tinggi Brazing T Berbentuk Tembaga Tembaga Perakitan Tujuan: Tes 1 - Induksi perakitan tabung tembaga berbentuk T - 3 sendi bebarengan Tes 2 - Induksi tubing tembaga induksi Industri: Bahan HVAC: Tembaga umbi 6, 8, 10, 12 mm (015 ⁄64, 05⁄16, 025⁄64, 015⁄32 inci.); kekandelan: 1 mm (03⁄64 inci.) Paduan: Dering Cu-P-Ag TIP: Panggunaan cincin paduan pancen… Waca liyane

Mesin Baling Induksi

Mesin Brazing Induksi & Peralatan Solder
Karakteristik utama:
    1. Modul IGBT lan teknologi terbalik saka generasi kaping pisanan digunakake.
    2. Struktur sing gampang lan bobot entheng lan gampang diopeni.
    3. Sederhana dioperasikake, sawetara menit cukup kanggo sinau.
    4. Gampang dipasang, instalasi bisa ditindakake kanthi gampang banget.
    5. kaluwihan model kanthi timer, tenaga lan wektu operasi periode pemanasan lan periode udan bisa diresiki kanthi repektif, kanggo mujudake kurva pemanas sing sederhana, model iki disaranake digunakake kanggo produksi batch kanggo nambah pengulangan.
   6. Model sing dipisahake dirancang supaya cocog karo sawetara kasus sing reged.
specifications:
Series
model
Input daya Max
Input saiki Max
Frekuensi osilasi
input voltase
Daur ulang tugas
M
.
F
.
DW-MF-15 Induction Generator
15KW
23A
1K-20KHZ
Miturut aplikasi kasebut
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-25 Induction Generator
25KW
36A
DW-MF-35Induction Generator
35KW
51A
DW-MF-45 Induction Generator
45KW
68A
DW-MF-70 Induction Generator
70KW
105A
DW-MF-90 Induction Generator
90KW
135A
DW-MF-110 Induction Generator
110KW
170A
DW-MF-160 Induction Generator
160KW
240A
DW-MF-45 Induction Heating Rod Forging Furnace
45KW
68A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-70 Induction Heating Rod Forging Furnace
70KW
105A
DW-MF-90 Induction Heating Rod Forging Furnace
90KW
135A
DW-MF-110 Induction Heating Rod Forging Furnace
110KW
170A
DW-MF-160 Rod Pemanasan Induksi Palsu Tungku
160KW
240A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-15
15KW
23A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-25
25KW
36A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-35
35KW
51A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-45
45KW
68A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-70
70KW
105A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-90
90KW
135A
DW-MF-110 Induction Melting Furnace
110KW
170A
DW-MF-160 Induction Melting Furnace
160KW
240A
DW-MF-110 Induction Hardening Equipment
110KW
170A
1K-8KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-160Induction Hardening Equipment
160KW
240A
H
.
F
.
Seri DW-HF-04
DW-HF-4KW-A
4KVA
15A
100-250KHZ
Tahap tunggal 220V
80%
Seri DW-HF-15
DW-HF-15KW-A
DW-HF-15KW-B
15KVA
32A
30-100KHZ
Tahap tunggal 220V
80%
Seri DW-HF-25
DW-HF-25KW-A
DW-HF-25KW-B
25KVA
23A
20-80KHZ
3 * 380V
380V ± 10%
100%
Seri DW-HF-35
DW-HF-35KW-B
35KVA
51A
Seri DW-HF-45
DW-HF-45KW-B
45KVA
68A
Seri DW-HF-60
DW-HF-60KW-B
60KVA
105A
Seri DW-HF-80
DW-HF-80KW-B
80KVA
130A
Seri DW-HF-90
DW-HF-90KW-B
90KVA
160A
Seri DW-HF-120
DW-HF-120KW-B
120KVA
200A
U
.
H
.
F
.
DW-UHF-3.2KW
3.2KW
13A
1.1-2.0MHZ
Single phase220V
± 10%
100%
DW-UHF-4.5KW
4.5KW
20A
DW-UHF-045T
4.5KW
20A
DW-UHF-045L
4.5KW
20A
DW-UHF-6.0KW
6.0KW
28A
DW-UHF-06A
6.0KW
28A
DW-UHF-6KW-B
6.0KW
28A
DW-UHF-10KW
10KW
15A
100-500KHZ
3 * 380V
380V ± 10%
100%
DW-UHF-20KW
20KW
30A
50-250KHZ
DW-UHF-30KW
30KW
45A
50-200KHZ
DW-UHF-40KW
40KW
60A
50-200KHZ
DW-UHF-60KW
60KW
90A
50-150KHZ