ujung karbida brasil induksi menyang untune sirah baja

pucuk karbida induksi frekuensi tinggi ing proses untu endhas baja Tujuane Ing tes aplikasi iki, ujung karbida braket induksi menyang untune kepala baja sing digunakake. Peralatan Brazing Induksi DW-UHF-10kw mesin brazing induksi Bahan-bahan koil pemanas induksi khusus Bahan-bahan • Gigi sirah sing digunakake baja • Pasta Brazing Parameter Kunci Daya: 4.5 kW Wektu: 6 detik Proses Bokong Induksi:… Waca liyane

teknologi kurang ajar lan soldering

Sistem pemanasan Induksi HLQ minangka sistem nilai tambah sing bisa langsung mlebu ing sel pabrik, nyuda sisa, sampah, lan tanpa mbutuhake obor. Sistem kasebut bisa diatur kanggo ngontrol manual, semi-otomatis, lan kabeh sistem nganti otomatis. Sistem brazing lan solder induksi HLQ bola-bali nyedhiyakake sendhi tanpa kebocoran kanggo… Waca liyane

Induksi Coping Coping menyang Proses Stainless Steel

Tembaga Brazing Induksi Frekuensi Dhuwur kanggo Teknologi Proses Baja Stainless Objektif tembaga brazing induksi iki dadi baja tahan karat nggunakake pasokan listrik pemanas induksi DW-UHF-40kw kanthi stasiun pemanas khusus Peralatan DW-UHF-40KW Induksi Pemanasan Energi Pasokan khusus Parameter Kunci Daya: 23.65 kW Suhu: Udakara 1300 ° F (704) ° C Wektu: 3.5 menit Bahan Cooper… Waca liyane

Pipo Tangan Tembaga Tantungan Kanthi Mesin Pemanasan Induksi

Pipa Tembaga Brazing Induksi Kanthi Mesin Pemanasan Induksi Objektif Ngevaluasi ngganti tembaga pipa tembaga api kanthi brazing induksi. Peralatan DW-HF-25kw mesin pemanas induksi frekuensi tinggi Bahan • Tabung utama tembaga - 1.13 "(28.7 0mm) OD 1.01" (25.65 mm) ID • Tabung tabung riser - 0.84 "(21.33 0mm) OD, 0.76" (19.30 0mm) KTP… Waca liyane

Tabung baja induksi frekuensi dhuwur kanggo baja pas

Tabung baja induksi frekuensi dhuwur kanggo baja

Tabung baja brazing induksi frekuensi dhuwur kanggo pas baja Objektif brazing induksi frekuensi tinggi genggaman tabung baja menyang pas baja Alat sing Direkomendasikan kanggo aplikasi iki yaiku DW-UHF-6KW-III induksi genggam pemanas brazing. Bahan: Tabung baja kanggo baja sing cocog karo baja nggunakake dering aloi brazing Lucas-Milhaupt Easy FLO 3 lan… Waca liyane

Tamba tabung tembaga kanggo tembaga fitting

Tabung tembaga brazing induksi frekuensi dhuwur kanggo proses pas tembaga Objektif tembaga brazing induksi menyang pas tembaga nggunakake alloy brazing lan fluks sajrone 60 detik. Peralatan 1.DW-UHF-6KW-III pemanas induksi genggam 2 putaran koil heliks • Pas Kuningan • Tabung tembaga • Alloy brazing perak (wis digawe) • Suhu Parameter Kunci Flux: Udakara 1350 ° F (732 ° C)… Waca liyane

Mesin Baling Induksi

Mesin Brazing Induksi & Peralatan Solder
Karakteristik utama:
    1. Modul IGBT lan teknologi terbalik saka generasi kaping pisanan digunakake.
    2. Struktur sing gampang lan bobot entheng lan gampang diopeni.
    3. Sederhana dioperasikake, sawetara menit cukup kanggo sinau.
    4. Gampang dipasang, instalasi bisa ditindakake kanthi gampang banget.
    5. kaluwihan model kanthi timer, tenaga lan wektu operasi periode pemanasan lan periode udan bisa diresiki kanthi repektif, kanggo mujudake kurva pemanas sing sederhana, model iki disaranake digunakake kanggo produksi batch kanggo nambah pengulangan.
   6. Model sing dipisahake dirancang supaya cocog karo sawetara kasus sing reged.
specifications:
Series
model
Input daya Max
Input saiki Max
Frekuensi osilasi
input voltase
Daur ulang tugas
M
.
F
.
DW-MF-15 Induction Generator
15KW
23A
1K-20KHZ
Miturut aplikasi kasebut
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-25 Induction Generator
25KW
36A
DW-MF-35Induction Generator
35KW
51A
DW-MF-45 Induction Generator
45KW
68A
DW-MF-70 Induction Generator
70KW
105A
DW-MF-90 Induction Generator
90KW
135A
DW-MF-110 Induction Generator
110KW
170A
DW-MF-160 Induction Generator
160KW
240A
DW-MF-45 Induction Heating Rod Forging Furnace
45KW
68A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-70 Induction Heating Rod Forging Furnace
70KW
105A
DW-MF-90 Induction Heating Rod Forging Furnace
90KW
135A
DW-MF-110 Induction Heating Rod Forging Furnace
110KW
170A
DW-MF-160 Rod Pemanasan Induksi Palsu Tungku
160KW
240A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-15
15KW
23A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-25
25KW
36A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-35
35KW
51A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-45
45KW
68A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-70
70KW
105A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-90
90KW
135A
DW-MF-110 Induction Melting Furnace
110KW
170A
DW-MF-160 Induction Melting Furnace
160KW
240A
DW-MF-110 Induction Hardening Equipment
110KW
170A
1K-8KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-160Induction Hardening Equipment
160KW
240A
H
.
F
.
Seri DW-HF-04
DW-HF-4KW-A
4KVA
15A
100-250KHZ
Tahap tunggal 220V
80%
Seri DW-HF-15
DW-HF-15KW-A
DW-HF-15KW-B
15KVA
32A
30-100KHZ
Tahap tunggal 220V
80%
Seri DW-HF-25
DW-HF-25KW-A
DW-HF-25KW-B
25KVA
23A
20-80KHZ
3 * 380V
380V ± 10%
100%
Seri DW-HF-35
DW-HF-35KW-B
35KVA
51A
Seri DW-HF-45
DW-HF-45KW-B
45KVA
68A
Seri DW-HF-60
DW-HF-60KW-B
60KVA
105A
Seri DW-HF-80
DW-HF-80KW-B
80KVA
130A
Seri DW-HF-90
DW-HF-90KW-B
90KVA
160A
Seri DW-HF-120
DW-HF-120KW-B
120KVA
200A
U
.
H
.
F
.
DW-UHF-3.2KW
3.2KW
13A
1.1-2.0MHZ
Single phase220V
± 10%
100%
DW-UHF-4.5KW
4.5KW
20A
DW-UHF-045T
4.5KW
20A
DW-UHF-045L
4.5KW
20A
DW-UHF-6.0KW
6.0KW
28A
DW-UHF-06A
6.0KW
28A
DW-UHF-6KW-B
6.0KW
28A
DW-UHF-10KW
10KW
15A
100-500KHZ
3 * 380V
380V ± 10%
100%
DW-UHF-20KW
20KW
30A
50-250KHZ
DW-UHF-30KW
30KW
45A
50-200KHZ
DW-UHF-40KW
40KW
60A
50-200KHZ
DW-UHF-60KW
60KW
90A
50-150KHZ

 

Dasar Pemasangan Induksi

Asas Brazing Asas kanggo tembaga, perak, pateri, baja lan stainless steel, etc

Induksi Brazing nggunakake logam panas lan pangisi kanggo gabung karo logam. Sawise dilebur, pangisi mili ing antarane logam dhasar sing cedhak (potongan sing digandhengake) kanthi tumindak kapiler. Pengisi cair berinteraksi karo lapisan logam dasar sing tipis kanggo mbentuk sendi sing kuat lan bocor. Sumber panas sing beda bisa digunakake kanggo nyembelih: pemanas induksi lan resistensi, oven, tungku, obor, lsp. Ana telung cara brasil umum: kapiler, kedudukan lan cetakan. Energi induksi mung digandhengake karo sing pertama. Duwe kesenjangan sing bener ing antarane logam dhasar iku penting. Kesenjangan sing gedhe banget bisa nyuda gaya kapiler lan nyebabake sendhi lan porositas sing lemah. Ekspansi termal tegese kesenjangan kudu diitung kanggo logam nalika suhu nyusoni, dudu ruangan,. Jarak optimal biasane 0.05 mm - 0.1 mm. Sadurunge sampeyan mikir, Brazing ora repot. Nanging sawetara pitakon kudu diselidiki - lan dijawab - kanggo njamin gabung lan efektif biaya. Contone: Sepira cocog karo logam dhasar kanggo pakaryan; desain koil sing paling apik kanggo panjaluk wektu lan kualitas tartamtu; apa cara nggawe manual dadi manual utawa otomatis?

brazing materi
Ing DAWEI Induction, kita mangsuli poin-poin penting iki lan liyane sadurunge menehi saran solusi brazing. Fokus ing logam basa fluks biasane kudu dilapisi pelarut sing diarani fluks sadurunge dikepengini. Flux ngresiki logam dasar, nyegah oksidasi anyar, lan nggawe area brazing sadurunge nyusoni. Penting banget kanggo ngetrapake fluks sing cukup; sithik banget lan flux bisa dadi
kebak karo oksida lan ilang kemampuan kanggo nglindhungi logam dhasar. Flux ora mesthi dibutuhake. Pengisi bantalan fosfor
bisa digunakake kanggo meksa waja tembaga, kuningan lan tembaga. Brazing bebas fluks uga bisa ditindakake kanthi atmosfer lan vakum sing aktif, nanging nggawe brasil ing ruang swasana sing dikontrol. Flux biasane kudu dicopot saka bagean kasebut sawise pengisi logam wis padhet. Cara ngilangi sing beda digunakake, sing paling umum yaiku quenching banyu, pickling lan sikat sikat.

 

Brazing Brass To Copper With Induction

Brazing Brass To Copper With Induction

Tujuan: Kanggo ngresiki end-konektor kuningan karo tabung tembaga sing digunakake ing pesawat udara pesawat, bahan konektor pungkasan kuningan, tabung tembaga sing beda-beda.

Suhu 1400 ºF 750 ° C

Frekuensi 350 kHz

Peralatan pemanasan induksi DW-UHF-4.5KW, kalebu tiga kumparan induksi heliks kanthi nggunakake rong kapasitor 0.33μF (total 0.66μF)

Proses Kanggo bagian dhiameter sing luwih cilik, fluks wis ditrapake ing kabeh bagean lan tabung tembaga kanggo sambungan kuningan dikumpukake nggunakake preforms brazing (supaya bisa ngasilake jumlah sing padha ing saben sendi). Déwan iki diseleh ing kumparan lan dipanasake kanggo detik 20-30 kanthi suhu 1400 ° F. Kanggo gedung tabung tambaga sing luwih gedhé, proses sing padha digunakake, nanging campuran logam sing digawé kanggo campuran kanggo nyegah campuran saka mili. Kontrol saklar mlaku dianjurake kanggo ngaktifake kontrol luwih saka proses kasebut.

Hasil / Keuntungan

Ekonomi: Kekuwatan dikonsumsi sawisé dadi panas

Konsistensi: asil sendi sing apik lan seragam

Tinggi Frekuensi Induksi Brazing Diamond Sisipan

Tinggi Frekuensi Induksi Brazing Diamond Sisipan

Tujuan: Kemasukan berlian induksi Brazing menyang dering pengeboran baja

Material : • cincin baja lan sisipan miring • Werna shim preform • Fluks

Suhu:1300 - 1350 (700 - 730) ° F (° C)

Frekuensi:78 kHz

peralatan: DW-HF-15kW, sistem pemanas induksi, dilengkapi stasiun panas terpencil sing ngandung rong kapasitor 0.5 μF (total 0.25 μF). Koil pemanas induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

proses: Koil helical internal-njaba (A) digunakake kanggo ngasilake pola pemanasan sing dibutuhake. Tes awal ing dering dhewe nemtokake sistem tuning. Fluks ditrapake kanggo bagean lan shims wesi kasebut dilebokake menyang bolongan-bore (B). Iki diikuti karo berlian sintetis. Bagian kasebut dimuat ing koil lan bobot dilebokake ing perhiasan (C). RF Induction Heating Power dipigunakaké nganti mili. Kekuwatan dipateni lan bagian udara ngadhepi suhu kamar.

Asil / Keuntungan • kurang warping ring dibandhingake pemanasan induksi tungku • Ngurangi wektu siklus amarga wektu ramp-up lan cooldown