Mesin Pemasangan Induksi

tungku induksi-lebur-aluminium

Logam Tunggal

Tungku industri logam lebur migunakaken induksi elektromagnetik kangge ngonversi energi listrik dados energi panas lumantar kontrol pemanasan induksi.

DWS-30-portabel-induksi-pemanas-1

Mesin Genggam Tangan

Pigura induksi yaiku introduksi medan elektromagnetik menyang awak metalik kanggo ngetokake sendi ing antarane komponen lan leleh logam kanthi suhu leleh luwih rendah tinimbang komponen komponen.

mesin perawatan induksi-pas-las-panas-panas

Mesin PWHT Induksi

PWHT Machine Induction digunakake kanggo preheat pipa welding, perawatan panas weld, perawatan pipa lapisan, welding stress relieving, shrink fitting, etc.

tungku induksi-bilet

Tungku Kanggo Ngebuwang Tungku

Tungku penempaan bilet induksi yaiku seperangkat mesin penempaan otomotif semi utawa lengkap kanggo nyusun logam sadurunge deformasi nggunakake pers utawa palu kanggo nambah kelenturan lan aliran pitulung ing forging die.

induksi-pemanasan-pasokan listrik-1

Pasokan Daya Pemanasan Induksi

HLQ nyedhiyakake pasokan listrik dadi panas induksi kanggo perawatan panas, brasil, panas panas, leleh, ikatan, las las, permukaan pengerasan lan pas nyusut, lsp.

Tungku tilting-induksi-leleh

 Tungku Melap IGBT

IGBT sing nduwe tungku pungkapan tungku induksi khusus khusus ing tungku lebur aluminium, mesin lebur tembaga, tungku emas, peleburan wesi baja, pipa lebur logam, lan liya-liyane.

Aplikasi Pemanasan Induksi

proses induksi-brazing

Brazing

Petunjuk brazing yaiku proses ing ngendi bahan liyane disambungake bebarengan karo logam pengisi sing nduweni titik lebur sing luwih murah tinimbang bahan dasar nggunakake pemanasan induksi.

proses induksi-annealing

Annealing

Induction Annealing yaiku perawatan panas logam sing dadi bahan logam sing kena suhu sing ditambahake kanggo wektu sing luwih dawa lan alon-alon digawe adhem.

preheating-post-weld-heat-treatment

PWHT

Supaya bisa njaga kekuatan materi saka bagean sing ditahan sawise welding,Post Weld Heat Treatment (PWHT) nyuda stres residual sing dibentuk nalika welding

Prinsip Pemanasan Induksi

teori pemanasan induksi
teori pemanasan induksi

Pemanasan induksi yaiku wangun non-kontak pemanasan kanggo bahan konduktif, nalika arus gantian ing kumparan mlebu, macem-macem lapangan elektromagnetik disiapake ing kumparan, arus (arus, saiki, eddy saiki) diasilake ing bahan kerja (bahan konduktivitas), panas digawe minangka arus eddy mili nglawan resititas materi.

Pemanasan induksi yaiku wangun panas sing cepet, resik, non-polusi sing bisa digunakake kanggo panas logam utawa ngowahi sipat bahan konduktif. Koil kasebut ora panas lan efek pemanasan ing kontrol. Teknologi transistor negara padat wis digawe Induction heating akeh luwih gampang, dadi biaya sing efektif kanggo aplikasi kalebu soldering lan induksi brazing ,induksi panas nambani, leleh induksi,induksi forging etc.