penghapusan lapisan induksi kanggo mbusak cat

penghapusan lapisan induksi kanggo mbusak cat

Nyabut lapisan induksi asas

Disbonder induksi bisa digunakake kanthi prinsip induksi. Panas digawe ing landasan baja lan ikatan kasebut rusak. Lapisan banjur dicopot kabeh tanpa disintegrasi lan bebas saka agen sing kontaminasi, yaiku media blast. Iki jelas nggawe pembuangan lan daur ulang sampah luwih gampang lan luwih murah. Malah ing njero pittings lan retak ing ndhuwur lapisan ditutup.

Pemanasan Induksi HLQ bisa digunakake kanthi transfer energi kanthi cepet menyang landasan baja, minangka asil kanggo ngamanake pemanasan kanthi permukaan lan ngilangi akeh jinis lapisan kanthi cepet.

Apa penghapusan lapisan induksi?

The HLQ Sistem penghapusan lapisan induksi minangka alat pemanas induksi modern sing cepet ngudani cat lan lapisan sing kuwat lan dibangun kanthi dhuwur. Iki minangka cara sing luwih cepet, luwih resik lan luwih aman kanggo nyopot lapisan.

 

Apa manfaate?

Pemanasan induksi bisa ngatasi cara ngeculake cat tradisional. Peledakan kasar utawa grinding disk umume luwih akeh tenaga kerja lan kalebu masalah liyane kayata biaya kandhang utawa wadhah lan koleksi media jeblugan, ditambah filtrasi utawa pamisahan bahan lapisan kanggo pembuangan. Ing pirang-pirang proyek kutha, iki minangka pertimbangan utama lan larang regane. Dene, nalika lapisan dilebokake kanthi induksi, sampah mung yaiku lapisan dhewe sing biasane bisa disapu utawa dibuwang kaya sampah ing bengkel liyane.

Luwih aman apa lingkungan: Panas sing dikontrol lan lokal nyebabake asap asap lan bledug beracun sacara signifikan.

Gampang ngresiki: Bahan pelapis utamane dikethok ing serpihan tinimbang ora dibubur.

Ora rame operasi: Operator bisa kerja ing wilayah umum tanpa nggawe gangguan.

mobile: Piranti kasebut angel lan andal nanging tetep bobot entheng lan gampang dipindhah ing papan kerja.

Ngurangi energi konsumsi: Pangiriman panas sing cepet, akurat lan bisa diulang nggawe proses ngilangi lapisan dadi efisien banget karo energi.

Keluwesan cara: Pemanasan, pemindaian, freehand lan semi-otomatis.

Ora ana watesan: Sistem kasebut bisa digunakake ing permukaan sing rata, kontur bunder, ing njero / njaba pojok, loro-lorone landasan, paku keling bunder, lsp.

Ngendi iku digunakake?

Penghapusan lapisan induksi digunakake ing pirang-pirang industri, kayata kapal / laut, bangunan, tank penyimpanan, pipa, jembatan lan lepas pantai.

pemanasan induksi kalebu nggunakake arus bolak-balik lan kumparan induksi kanggo ngasilake medan elektro-magnetik sing kuat. Yen digunakake kanthi bener, lapangan iki ngasilake panas ing ngisor lapisan ing substrat baja, nyebabake lapisan de-ikatan kanthi cepet lan gampang saka permukaan logam.
Ing Alliance, kita nggunakake proses iki kanggo mbusak lapisan saka baja kayata:

  • Multiple coatings kalebu epoxies, urethanes lan liya-liyane
  • Paint timbal
  • Lapisan tahan api (PFP)
  • Karet terpaku lan vulkanisasi uga karet klorin

Penghapusan Lapisan Induksi Ing Tangki Panyimpenan -

The Induction Heating System kanggo ngilangi lapisan luwih cocog kanggo nyopot permukaan sing gedhe lan cepet utawa kanggo inspeksi lapisan las ing tank panyimpenan. Pengalaman kerja ing ngisor tank wis nuduhake yen serat kaca sing kandel (5-6 mm) bisa dicopot kanthi tingkat stripping nganti 10-12 m2 / jam. nalika sistem lukisan tradisional sing luwih tipis bisa dicopot kanthi tarif nganti 35 m2 / jam.
Sistem Induksi ora mung ngasilake mupangat ekonomi sing gedhe kaya tarif stripping sing luwih dhuwur lan pembuangan limbah minimal, nanging uga mbisakake lingkungan - lan operasi sing ramah operator.

Penghapusan Lapisan Induksi Ing Pipa -

Sistem Pemanasan Induksi HLQ sing dipatenake kanggo ngilangi lapisan wis kabukten efektif banget ing pipa lan proyek pipa langsung ing saindenging jagad. Kanthi irit lan aman ngilangi lapisan kayata Coal Tar, Ebonite, 3LPE / 3LPP, karet lan lapisan liyane sing angel kanthi kekandelan nganti 30 mm.

Ngilangi lapisan nganggo HLQ Technologies larang regane lan ora ngasilake sampah utawa sampah banyu tambahan, ngasilake potensial tabungan ing penanganan logistik, utamane ing wilayah terpencil. Lapisan kasebut gampang dicopot nganggo strip utawa potongan sing gampang dilebokake ing tas sampah pembuangan tanpa risiko kontaminasi hawa, lemah utawa banyu.

Jarak kerja saka unit utama nganti 100m sing ngidini operasi fleksibel lan efisien. HLQ wis nggawe solusi paten sing ngilangi risiko overheating permukaan nalika nggunakake sistem induksi ing baja. Iki minangka prasyarat nalika sukses entuk persetujuan kanggo digunakake ing pipa minyak lan gas langsung.