Tungku listrik vakum minangka sistem pemanasan kanthi teknologi canggih sing digunakake ing macem-macem industri kanggo aplikasi suhu dhuwur. Makaryakke kanthi nggawe lingkungan sing dikontrol tanpa hawa lan impurities, saéngga proses perawatan panas sing tepat kayata annealing, brazing, sintering, lan tempering. Kanthi kemampuan kanggo entuk tingkat pemanasan lan pendinginan sing seragam, tungku vakum njamin sifat metalurgi sing unggul lan kualitas produk sing luwih apik.

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.

=