Tungku induksi vakum minangka teknologi sing efisien lan canggih sing digunakake ing macem-macem industri kanggo leleh lan casting logam. Tungku iki beroperasi ing lingkungan vakum sing dikontrol, njamin kemurnian lan kualitas produk pungkasan. Kanthi kemampuan kanggo nggayuh suhu sing dhuwur lan kontrol sing tepat babagan proses leleh, tungku induksi vakum menehi asil metalurgi sing unggul, oksidasi minimal, lan nyuda impurities ing logam cair. Peralatan iki akeh digunakake ing aerospace, otomotif, lan sektor manufaktur liyane sing presisi lan kualitas sing paling penting. Investasi ing tungku induksi vakum kanggo nambah kemampuan produksi lan ngirim produk logam sing luar biasa sing cocog karo standar industri sing paling dhuwur.

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.

=