Proses Permukaan Ngobati Panas Induksi

Apa proses lumahing panas sing ngobati panas? Pemanasan induksi minangka proses perawatan panas sing ngidini target panas logam kanthi induksi elektromagnetik. Proses kasebut gumantung marang arus listrik sing diinduksi ing njero material kanggo ngasilake panas lan minangka metode sing disenengi kanggo ngikat, ngencengi utawa nglemesake logam utawa bahan konduktif liyane. Ing modern… Waca liyane

Proses Permukaan Pengerasan Induksi

Proses Permukaan Pengerasan Induksi Apa sing diarani hardening induksi? Pengerasan induksi minangka salah sawijining bentuk perawatan panas sing bagean logam kanthi isi karbon cekap dipanas ing lapangan induksi banjur digawe adhem kanthi cepet. Iki nambah loro atose lan brittleness bagean. Pemanasan induksi ngidini sampeyan duwe pemanasan lokal menyang… Waca liyane

teknologi kurang ajar lan soldering

Sistem pemanasan Induksi HLQ minangka sistem nilai tambah sing bisa langsung mlebu ing sel pabrik, nyuda sisa, sampah, lan tanpa mbutuhake obor. Sistem kasebut bisa diatur kanggo ngontrol manual, semi-otomatis, lan kabeh sistem nganti otomatis. Sistem brazing lan solder induksi HLQ bola-bali nyedhiyakake sendhi tanpa kebocoran kanggo… Waca liyane

Dasar Pemasangan Induksi

Asas Brazing Asas kanggo tembaga, perak, pateri, baja lan stainless steel, etc

Induksi Brazing nggunakake logam panas lan pangisi kanggo gabung karo logam. Sawise dilebur, pangisi mili ing antarane logam dhasar sing cedhak (potongan sing digandhengake) kanthi tumindak kapiler. Pengisi cair berinteraksi karo lapisan logam dasar sing tipis kanggo mbentuk sendi sing kuat lan bocor. Sumber panas sing beda bisa digunakake kanggo nyembelih: pemanas induksi lan resistensi, oven, tungku, obor, lsp. Ana telung cara brasil umum: kapiler, kedudukan lan cetakan. Energi induksi mung digandhengake karo sing pertama. Duwe kesenjangan sing bener ing antarane logam dhasar iku penting. Kesenjangan sing gedhe banget bisa nyuda gaya kapiler lan nyebabake sendhi lan porositas sing lemah. Ekspansi termal tegese kesenjangan kudu diitung kanggo logam nalika suhu nyusoni, dudu ruangan,. Jarak optimal biasane 0.05 mm - 0.1 mm. Sadurunge sampeyan mikir, Brazing ora repot. Nanging sawetara pitakon kudu diselidiki - lan dijawab - kanggo njamin gabung lan efektif biaya. Contone: Sepira cocog karo logam dhasar kanggo pakaryan; desain koil sing paling apik kanggo panjaluk wektu lan kualitas tartamtu; apa cara nggawe manual dadi manual utawa otomatis?

brazing materi
Ing DAWEI Induction, kita mangsuli poin-poin penting iki lan liyane sadurunge menehi saran solusi brazing. Fokus ing logam basa fluks biasane kudu dilapisi pelarut sing diarani fluks sadurunge dikepengini. Flux ngresiki logam dasar, nyegah oksidasi anyar, lan nggawe area brazing sadurunge nyusoni. Penting banget kanggo ngetrapake fluks sing cukup; sithik banget lan flux bisa dadi
kebak karo oksida lan ilang kemampuan kanggo nglindhungi logam dhasar. Flux ora mesthi dibutuhake. Pengisi bantalan fosfor
bisa digunakake kanggo meksa waja tembaga, kuningan lan tembaga. Brazing bebas fluks uga bisa ditindakake kanthi atmosfer lan vakum sing aktif, nanging nggawe brasil ing ruang swasana sing dikontrol. Flux biasane kudu dicopot saka bagean kasebut sawise pengisi logam wis padhet. Cara ngilangi sing beda digunakake, sing paling umum yaiku quenching banyu, pickling lan sikat sikat.

 

Kenapa milih Brazing Induction?

Kenapa milih Brazing Induction?

Teknologi pemanasan induksi kanthi terus-terusan ngilangi geni lan tungku sing mbukak minangka sumber panas sing disenengi kanggo nyembelih. Pitung alasan utama nerangake popularitas sing tuwuh iki:

1. Solusi sing luwih cepet
Pemanasan induksi mindhah luwih akeh energi saben milimeter persegi tinimbang semangat sing mbukak. Cukup, induksi bisa ngrebut bagean liyane saben jam tinimbang proses alternatif.
2. Cepet luwih cepet
Induksi cocog kanggo integrasi sejajar. Kumpulan bagean maneh ora kudu disingkirake utawa dikongkon nggawa brazing. Kontrol elektronik lan koil khusus ayo gabung karo proses brazing menyang proses produksi sing lancar.
3. Kinerja konsisten
Pemanasan induksi bisa dikontrol lan bisa dibaleni. Ketik paramèter proses sing dikepengini menyang peralatan induksi, lan bakal ngulang siklus panas kanthi mung nyimpang.

4. Kontrol unik

Induksi ngidini para operator ndeleng proses brasil, ana sing angel diobong. Pemanasan iki lan tepat nyilikake risiko overheating, sing nyebabake sendhi sing ringkih.
5. Lingkungan sing luwih produktif
Api sing mbukak nggawe lingkungan kerja sing ora nyaman. Moral operator lan produktivitas nandhang asil. Induksi meneng. Lan meh ora ana kenaikan suhu sekitar.
6. Sijine sampeyan bisa mlaku
Peralatan brazing Induksi DAWEI duwe tilas cilik. Stasiun induksi gampang diluncurake menyang sel produksi lan tata letak sing wis ana. Lan sistem seluler sing kompak, sampeyan ngidini sampeyan nggarap bagean sing angel diakses.
7. Ora ana proses kontak
Induksi ngasilake panas ing logam dhasar - lan ora ana liya. Iki proses tanpa kontak; logam dhasar ora nate kontak karo kobongan. Iki nglindhungi logam dhasar saka warping, sing banjur nambah kualitas panen lan kualitas produk.

ngapa milih induksi brazing

 

 

 
ngapa milih brazing induksi

 

Apa annealing induksi?

Apa annealing induksi?
Proses iki dadi panas logam sing wis ngalami proses signifikan. Anil induksi nyuda atose, nambah duktilitas lan ngatasi stres internal. Anilnasi awak lengkap minangka proses ing endi benda kerja lengkap dicakup anil. Kanthi anil lapisan (sing luwih dikenal kanthi normalisasi lapisan), mung zona sing kena panas sing diproduksi dening proses las sing diobati.
Apa manfaate?
Anil induksi lan normalake ngasilake panas sing cepet, dipercaya lan lokal, kontrol suhu sing tepat, lan integrasi langsung sing gampang. Induksi ngrampungake bahan kerja individu kanthi spesifikasi sing tepat, kanthi sistem kontrol kanthi terus-terusan ngawasi lan ngrekam kabeh proses.
Ngendi iku digunakake?
Anil induksi lan normalisasi biasane digunakake ing industri tabung lan pipa. Uga anneals kawat, strip baja, pisau lading lan tabung tembaga. Nyatane, induksi paling cocog kanggo tugas anilen.
Apa peralatan sing kasedhiya?
Saben sistem annealing Induksi DAWEI dibangun kanggo memenuhi syarat tartamtu. Intine saben sistem yaiku
generator DAWEI Induction Heating sing cocog karo mbukak otomatis lan faktor daya konstan ing kabeh level daya. Umume sistem sing dikirim uga duwe solusi penanganan lan kontrol sing dibangun kanthi khusus.

induction annealing tube

Apa welding induksi?

Apa welding induksi?
Kanthi welding induksi, panas bakal elektromagnetik mlebu ing workpiece. Kacepetan lan akurasi
welding induksi dadi cocog kanggo welding pinggiran tabung lan pipa. Ing proses iki, pipa nglewati koil induksi kanthi kecepatan dhuwur. Nalika nggawe, pinggirane digawe panas banjur diperes kanggo mbentuk jahitan las longitudinal. Las induksi utamane cocog kanggo produksi volume dhuwur. Las induksi uga bisa dipasang karo kepala kontak, dadi dadi
sistem welding tujuan ganda.
Apa manfaate?
Las longitudinal induksi otomatis minangka proses sing bisa dipercaya kanthi dhuwur. Konsumsi daya sithik lan efisiensi tinggi sistem las Induksi DAWEI nyuda biaya. Pengendalian lan kemampuan ngulang nyilikake kethokan. Sistem kita uga fleksibel — pencocokan beban otomatis njamin daya output lengkap ing macem-macem ukuran tabung. Lan jejak cilik supaya gampang integral utawa retrofit menyang jalur produksi.
Ngendi iku digunakake?
Las induksi digunakake ing industri tabung lan pipa kanggo welding longitudinal saka stainless steel (magnetik lan non-magnetik), aluminium, baja rendah karbon lan campuran paduan rendah (HSLA) lan akeh konduktif liyane
bahan.
induksi welding tubes

Apa ikatan induksi?

Apa ikatan induksi?
Ikatan induksi nggunakake pemanasan induksi kanggo ngobati perekat ikatan. Induksi minangka cara utama kanggo ngobati perekat lan segel kanggo komponen mobil kayata lawang, hood, fender, kaca spion lan magnet. Induksi uga ngobati adesif ing sendi serat-menyang-logam lan serat karbon-menyang-karbon gabungan. Ana rong jinis ikatan otomotif utama: spotbonding,
sing dadi panas bagean cilik saka bahan sing bakal digabung; ikatan dering kebak, sing ndadekake sendhi lengkap.
Apa manfaate?
Sistem ikatan titik induksi DAWEI njamin input energi sing pas kanggo saben panel. Zona sing kena pengaruh panas cilik minimalake elongasi panel. Clamping ora perlu nalika ikatan panel baja, sing nyuda stres lan distorsi. Saben panel diawasi kanthi elektronik kanggo mesthekake yen penyimpangan input energi ana ing toleransi. Kanthi ikatan dering kebak, ukuran siji-
kabeh koil ngurangi kabutuhan kanggo kumparan.
Ngendi iku digunakake?
Induksi minangka metode ikatan sing disenengi ing industri otomotif. Digunakake kanthi akeh kanggo ikatan baja lan lembaran aluminium, induksi saya digunakake kanggo obligasi bahan komposit lan serat karbon ringan sing anyar. Induksi digunakake kanggo ikatan helai sudhut mlengkung, sepatu rem lan magnet ing industri elektronik.
Iki uga digunakake kanggo pandhuan, rel, rak lan panel ing sektor barang putih.
Apa peralatan sing kasedhiya?
DAWEI Induction minangka spesialis tamba induksi profesional. Nyatane, kita nemokake curing spot induksi.
Piranti sing dikirim kalebu saka unsur sistem masing-masing kayata sumber daya lan gulungan, kanggo ngrampungake lan solusi kunci tombol sing didhukung.

aplikasi ikatan induksi

Apa induction tempering?

Apa induction tempering?

Tempering induksi minangka proses pemanasan sing ngoptimalake sifat mekanik kayata kenceng lan kemuluran
ing workpieces sing wis hardened.
Apa manfaate?
Keuntungan utama induksi tinimbang tempering tungku yaiku kacepetan. Induksi bisa nggawe bahan kerja sajrone menit, kadang uga detik. Tungku biasane mbutuhake jam. Lan tempering induksi cocog kanggo integrasi inline, nyuda jumlah komponen sing lagi proses. Tempering induksi nggampangake kontrol kualitas karya individu. Stasiun temper induksi terintegrasi uga ngirit ruangan sing penting.
Ngendi iku digunakake?
Tempering induksi digunakake ing industri otomotif kanggo nahan komponen sing atos permukaan kayata poros, bar lan sendi. Proses kasebut uga digunakake ing industri tabung lan pipa kanggo nggawe tenaga kerja sing angel. Tempering induksi asring ditindakake ing stasiun pengerasan, kadang ing siji utawa sawetara stasiun temperatur sing beda.
Apa peralatan sing kasedhiya?
Sistem HardLine lengkap cocog kanggo akeh aplikasi tempering. Mupangat utama sistem kasebut yaiku hardening lan tempering ditindakake dening siji mesin. Iki menehi ngirit wektu lan biaya sing signifikan ing tilas cilik dibandhingake karo teknologi alternatif. Contone, kanthi tungku, siji tungku asring nguatake bahan gaweyan, kanthi tungku kapisah
banjur digunakake kanggo nesu. Sistem Pemanasan Induksi DAWEI solid uga digunakake kanggo aplikasi tempering.

sistem pendorong induksi

Induksi Brazing & Principle Soldering

Prinsip Brazing & Soldering Induksi Brazing lan soldering yaiku proses gabung karo bahan sing padha utawa ora padha nggunakake bahan pengisi sing kompatibel. Logam pengisi kalebu timah, timah, tembaga, perak, nikel lan paduan. Mung campuran padhet lan padhet sajrone proses kasebut kanggo gabung karo bahan dasar karya. Logam pangisi ditarik menyang… Waca liyane