induksi preheating tembaga rod

batang tembaga preheating induksi frekuensi tinggi lan konektor kanggo aplikasi ngobati epoksi, batang tembaga preheating lan konektor kanggo aplikasi obat epoksi Tujuan: Kanggo panas bagean saka batang tembaga lan konektor persegi panjang menyang suhu sadurunge epoxy curing sajrone proses manufaktur listrik Bahan turnbuckles: Disedhiyakake pelanggan… Waca liyane

Tabung Baja Preheating Induksi

Tabung Baja Preheating Induksi Tujuan Pipa baja preheating induksi kanthi diameter 14mm, 16mm, lan 42mm (0.55 ", 0.63", lan 1.65 "). Dawane 50mm (2 ″) tabung dadi panas nganti 900 ° C (1650 ° F) kurang saka 30 detik. Peralatan DW-UHF-6KW-III Pemanas induksi genggam Bahan • Tabung baja kanthi OD: 14mm, 16mm lan 42mm (0.55 ", 0.63", lan 1.65 ")… Waca liyane