Pemanasan induksi kanggo QUENCHING lumahing

Kinetika pemanasan induksi kanggo quenching permukaan baja gumantung marang faktor: 1) sing nyebabake owah-owahan ing paramèter listrik lan magnetik baja minangka asil saka suhu sing tambah (owah-owahan kasebut nyebabake owah-owahan ing jumlah panas sing diserap ing intensitas tartamtu. medan listrik ing induksi tartamtu ... Waca liyane

dadi panas kanggo prapasan baja ing lumahing

Kinetika pemanasan induksi kanggo padharan baja baja Kinetika pemanasan induksi kanggo pelapisan permukaan baja gumantung saka faktor: 1) sing nyebabake pangowahan paramèter listrik lan waja magnetik amarga asil paningkatan suhu (pangowahan kasebut nyebabake owah-owahan ing jumlah panas sing diserep ing… Waca liyane