Apa welding induksi?

Apa welding induksi?
Kanthi welding induksi, panas bakal elektromagnetik mlebu ing workpiece. Kacepetan lan akurasi
welding induksi dadi cocog kanggo welding pinggiran tabung lan pipa. Ing proses iki, pipa nglewati koil induksi kanthi kecepatan dhuwur. Nalika nggawe, pinggirane digawe panas banjur diperes kanggo mbentuk jahitan las longitudinal. Las induksi utamane cocog kanggo produksi volume dhuwur. Las induksi uga bisa dipasang karo kepala kontak, dadi dadi
sistem welding tujuan ganda.
Apa manfaate?
Las longitudinal induksi otomatis minangka proses sing bisa dipercaya kanthi dhuwur. Konsumsi daya sithik lan efisiensi tinggi sistem las Induksi DAWEI nyuda biaya. Pengendalian lan kemampuan ngulang nyilikake kethokan. Sistem kita uga fleksibel — pencocokan beban otomatis njamin daya output lengkap ing macem-macem ukuran tabung. Lan jejak cilik supaya gampang integral utawa retrofit menyang jalur produksi.
Ngendi iku digunakake?
Las induksi digunakake ing industri tabung lan pipa kanggo welding longitudinal saka stainless steel (magnetik lan non-magnetik), aluminium, baja rendah karbon lan campuran paduan rendah (HSLA) lan akeh konduktif liyane
bahan.
induksi welding tubes

Pipa Baja Preheating Welding Induksi

Pipa Baja Preheating Welding Induksi Kanthi Sistem Pendinginan Frekuensi Tinggi

Tujuan Kanggo preheat pipa baja kanggo 500ºF (260ºC) sadurunge welding.
Perakitan poros Baja 5 "nganti 8" OD (127-203.2mm) kanthi zona panas 2 "(50.8mm).
Suhu 500ºF (260ºC), yen dibutuhake suhu sing luwih dhuwur, wektu panas bisa ditambah.
Frekuensi 60 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-HF-60kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot wolung kapasitor 1.0 μF kanthi total 8 μF.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil "C" saluran multi-puter loro posisi, luwes ing busbar digunakake kanggo dadi panas zona panas sing dipengini. Koil bisa disetel supaya pas karo macem-macem pipa diameter. Poros diputar ing peralatan lan digawe panas 3 menit kanggo nggayuh suhu 500ºF (260ºC).
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Preheating nyegah kejut menyang poros sing ngilangi retakan ing tahap las.
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik.
• Malah distribusi pemanasan ing antarane shank lan lengen klambi.

induksi pipa baja las preheating

 

 

 

 

 

 

pipa baja preheating induksi sadurunge welding