Induksi Hardening lan tempering

Induksi Hardening lan Tempering Proses Permukaan Induksi Hardening Induksi Hardening yaiku proses pemanasan sing diterusake kanthi pendinginan umume cepet kanggo nambah kekerasan lan kekuatan mekanik baja. Kanggo tujuan iki, baja dipanasake nganti temperatur sing rada dhuwur tinimbang kritis ndhuwur (antarane 850-900ºC) lan banjur digawe adhem luwih utawa kurang cepet (gumantung ... Waca liyane

Proses Permukaan Pengerasan Induksi

Proses Permukaan Pengerasan Induksi Apa sing diarani hardening induksi? Pengerasan induksi minangka salah sawijining bentuk perawatan panas sing bagean logam kanthi isi karbon cekap dipanas ing lapangan induksi banjur digawe adhem kanthi cepet. Iki nambah loro atose lan brittleness bagean. Pemanasan induksi ngidini sampeyan duwe pemanasan lokal menyang… Waca liyane