proses hardening induksi

Proses Hardening Induksi Frekuensi Tinggi Hardening induksi digunakake khusus kanggo hardening / quenching permukaan bantalan lan poros uga bagean sing rumit kaya mung area tartamtu sing kudu digawe panas. Liwat pilihan frekuensi operasi sistem pemanas induksi, jero penetrasi sing diasilake ditetepake. Kajaba iku,… Waca liyane

Proses Permukaan Pengerasan Induksi

Proses Permukaan Pengerasan Induksi Apa sing diarani hardening induksi? Pengerasan induksi minangka salah sawijining bentuk perawatan panas sing bagean logam kanthi isi karbon cekap dipanas ing lapangan induksi banjur digawe adhem kanthi cepet. Iki nambah loro atose lan brittleness bagean. Pemanasan induksi ngidini sampeyan duwe pemanasan lokal menyang… Waca liyane

Utas sekrup waja pengerasan induksi

Utas sekrup waja pengerasan Induksi Tujuan Sekrup atap baja panas dadi 1650 ºF kanggo ngencengi benang Bahan: Sekrup atap baja kanthi diameter sing beda-beda kurang saka diameter 1.25 "(31.75mm), Suhu dawa 5" (127mm): 1650 ºF (899 ºC) Frekuensi : 291 kHz Peralatan • Sistem pemanas induksi genggem DW-UHF-6kW-I, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong ... Waca liyane

Induksi Hardening Steel Part karo Mesin Keras Frekuensi Dhuwur

Bagian Baja Pengerasan Induksi kanthi Mesin Pengerasan Frekuensi Tinggi Tujuane aplikasi pemanas induksi iki yaiku kanggo nggawe alat-alat baja bentuk kompleks kanggo pengerasan lan integrasi proses ing jalur konveyor kanggo nambah produktivitas. Industri: Peralatan Manufaktur: Mesin pengeras induksi DW-UHF-10KW Bahan: Bagian alat baja Daya: 9.71kW Wektu: 17 detik Koil: Desain khusus 4 putaran heliks. … Waca liyane