proses hardening induksi

Proses Hardening Induksi Frekuensi Tinggi Hardening induksi digunakake khusus kanggo hardening / quenching permukaan bantalan lan poros uga bagean sing rumit kaya mung area tartamtu sing kudu digawe panas. Liwat pilihan frekuensi operasi sistem pemanas induksi, jero penetrasi sing diasilake ditetepake. Kajaba iku,… Waca liyane

Proses Permukaan Pengerasan Induksi

Proses Permukaan Pengerasan Induksi Apa sing diarani hardening induksi? Pengerasan induksi minangka salah sawijining bentuk perawatan panas sing bagean logam kanthi isi karbon cekap dipanas ing lapangan induksi banjur digawe adhem kanthi cepet. Iki nambah loro atose lan brittleness bagean. Pemanasan induksi ngidini sampeyan duwe pemanasan lokal menyang… Waca liyane