proses hardening induksi

Proses Hardening Induksi Frekuensi Tinggi Hardening induksi digunakake khusus kanggo hardening / quenching permukaan bantalan lan poros uga bagean sing rumit kaya mung area tartamtu sing kudu digawe panas. Liwat pilihan frekuensi operasi sistem pemanas induksi, jero penetrasi sing diasilake ditetepake. Kajaba iku,… Waca liyane

sekrup waja pengerasan permukaan induksi

sekrup baja pengerasan permukaan induksi Tujuan: Sekrup baja penguat induksi permukaan cepet: Sekrup baja .25 "(6.3mm) diameter Suhu: 932 ºF (500 ºC) Frekuensi: 344 peralatan KHz • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 0.3μF kanthi total 0.17μF • Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake kanthi khusus… Waca liyane

prangko genggam induksi pengerasan

prangko genggam induksi pengenceran induksi Objektif Induksi pengerasan macem-macem ukuran prangko menehi genggam. Area sing bakal dikencengi yaiku 3/4 ”(19mm) munggah batang. Bahan: Perangko baja 1/4 "(6.3mm), 3/8" (9.5mm), 1/2 "(12.7mm) lan 5/8" (15.8mm) Suhu kothak: 1550 ºF (843 ºC) Frekuensi 99 peralatan kHz • Sistem pemanas induksi DW-HF-45kW, dilengkapi… Waca liyane

proses camshaf hard induksi frekuensi tinggi

proses camshafening hardening induksi frekuensi dhuwur Pemanasan induksi minangka cara sing luwih disenengi kanggo camshaf hardening. Tujuan saka aplikasi iki yaiku kanggo ngencengi macem-macem conto baja sajrone pirang-pirang detik. Yen dadi panas induksi digabungake menyang jalur produksi, saben camshaft bisa dikencengi kanthi bisa ngontrol lan bisa ngulang maneh. Mesin kita ngidini sampeyan… Waca liyane

Induksi Hardening Steel Part karo Mesin Keras Frekuensi Dhuwur

Bagian Baja Pengerasan Induksi kanthi Mesin Pengerasan Frekuensi Tinggi Tujuane aplikasi pemanas induksi iki yaiku kanggo nggawe alat-alat baja bentuk kompleks kanggo pengerasan lan integrasi proses ing jalur konveyor kanggo nambah produktivitas. Industri: Peralatan Manufaktur: Mesin pengeras induksi DW-UHF-10KW Bahan: Bagian alat baja Daya: 9.71kW Wektu: 17 detik Koil: Desain khusus 4 putaran heliks. … Waca liyane

Apa induksi hardening?

Apa induksi hardening?

Induksi hardening migunakake panas lan pendinginan cepet (quenching) kanggo nambah kekerasan lan daya tahan baja.Pemanasan induksi yaiku proses ora kontak sing kanthi cepet ngasilake panas, panas lan bisa dikontrol. Kanthi induksi, mung bagian sing dadi hardened digawe panas. Ngoptimalake paramèter proses kayata siklus panas, frekuensi lan koil lan ngasilake desain kanthi asil sing paling apik.

Apa manfaate?

Induksi hardening ngrembakaake throughput. Iku proses sing cepet banget lan bisa dibalekake kanthi gampang nggabungake garis produksi. Kanthi induksi, biasanipun ngobati workpieces individu. Iki nyediakake saben workpiece dhewe hardened kanggo spesifikasi sing cocog dhewe. Parameter proses sing dioptimalake kanggo saben workpiece bisa disimpen ing server sampeyan. Pengerasan induksi resik, aman lan biasane duwe jejak cilik. Lan amarga mung bagian saka komponen sing dadi hardened digawe panas, iku arang banget energi.

Ngendi iku digunakake?

Pemanasan induksi digunakake kanggo ngresiki akeh komponen. Punika namung sapérangan tiyang: gears, crankshafts, camshafts, drive shafts, shafts output, bar torsi, lengan rocker, sendi CV, tulip, katup, latihan rock, cincin slewing, balapan batin lan njaba.