bar tembaga preheating prabawa

bar tembaga preheating induksi menyang suhu Sasaran: Kanggo panas nganti luwih saka rong batang tembaga menyang suhu sajrone 30 detik; klien kepengin ngganti sistem pemanas induksi 5kW pesaing sing ngasilake asil sing ora nyenengake Bahan: Bar tembaga (1.25 "x 0.375" x 3.5 "/ 31mm x 10mm x 89mm) - Suhu cat termal: 750 ºF (399… Waca liyane

dadi panas kanggo prapasan baja ing lumahing

Kinetika pemanasan induksi kanggo padharan baja baja Kinetika pemanasan induksi kanggo pelapisan permukaan baja gumantung saka faktor: 1) sing nyebabake pangowahan paramèter listrik lan waja magnetik amarga asil paningkatan suhu (pangowahan kasebut nyebabake owah-owahan ing jumlah panas sing diserep ing… Waca liyane

Aplikasi tungku leleh aluminium induksi

Aplikasi tungku leleh aluminium induksi Tungku leleh, dirancang minangka tungku induksi saluran, duwe kapasitas nyekeli total 50 t lan bobote pour 40 mm maksimal. Daya cair diprodhuksi dening papat induktor sing dipasang ing sudhut sing wis ditemtokake ing lantai tungku kanthi beban sing gegandhengan 3,400 kW. … Waca liyane

induksi preheating tembaga rod

batang tembaga preheating induksi frekuensi tinggi lan konektor kanggo aplikasi ngobati epoksi, batang tembaga preheating lan konektor kanggo aplikasi obat epoksi Tujuan: Kanggo panas bagean saka batang tembaga lan konektor persegi panjang menyang suhu sadurunge epoxy curing sajrone proses manufaktur listrik Bahan turnbuckles: Disedhiyakake pelanggan… Waca liyane

billet titanium preheating induksi kanggo muter

billet titanium preheating induksi kanggo muter karo sistem pemanas induksi MF Tujuan: Kanggo panas sadurunge bilet titanium dadi 1800 ºF sadurunge mlebu pabrik gulung Bahan: Pelanggan nyedhiyakake diameter 4 "(102mm) / 24" (610mm) titanium dawa Suhu billet: 1800 ºF (1000 ºC) Frekuensi: 2.7 kHz Peralatan Pemanasan Induksi: frekuensi medium MFS-200kW 1.5-4.5 kHz pemanasan induksi… Waca liyane

solusi nanopartikel dadi panas

solusi nanopartikel dadi panas dadi induksi supaya bisa nambah 40 º C Pemanasan induksi minangka metode sing trep lan fleksibel sing bisa ngasilake medan magnet intensitas tinggi menyang nanopartikel kanggo nggayuh perawatan konsentrat lan target, sing nuwuhake minat banget ing komunitas riset medis. Sistem pemanasan induksi digunakake ing hyperthermia kanggo ngasilake gantian… Waca liyane

proses pemanasan induksi kanthi gas inert lan teknologi vakum

proses pemanasan induksi kanthi teknologi gas inert lan vakum Bahan khusus utawa area aplikasi mbutuhake proses khusus. Flux sing digunakake sajrone proses brasil induksi konvensional asring nyebabake korosi lan kobongan ing benda kerja. Gawan fluks uga bisa nyebabake gangguan komponen komponen kasebut. Salajengipun, amarga oksigen sing ana… Waca liyane

proses hardening induksi

Proses Hardening Induksi Frekuensi Tinggi Hardening induksi digunakake khusus kanggo hardening / quenching permukaan bantalan lan poros uga bagean sing rumit kaya mung area tartamtu sing kudu digawe panas. Liwat pilihan frekuensi operasi sistem pemanas induksi, jero penetrasi sing diasilake ditetepake. Kajaba iku,… Waca liyane

Stres induksi ngeculake kosong sing rata

Ngurangi stres Induksi ditrapake kanggo campuran wesi ferus lan non-ferrous lan dimaksudake kanggo ngilangi tekanan residual internal sing digawe dening proses manufaktur sadurunge, kayata mesin, rolling cold lan welding. Tanpa, pangolahan sabanjure bisa nyebabake distorsi sing ora bisa ditampa lan / utawa materi kasebut bisa ngalami masalah layanan kayata retakan korosi stres. Pangobatan… Waca liyane

Aplikasi Pemanasan Musim Semi Induksi

Alat kanggo Induksi ngasah spring sing duwe bentuk heliks utawa tawon. Alat kasebut nduweni sistem dhukungan rotasi lan sistem pemanas induksi. Sistem dhukungan rotasi dirancang kanggo ndhukung musim semi nalika musim semi digawe panas dening sistem pemanas induksi. Sistem pemanasan induksi duwe sistem coil induksi sing… Waca liyane