Proses Permukaan Ngobati Panas Induksi

Apa proses lumahing panas sing ngobati panas? Pemanasan induksi minangka proses perawatan panas sing ngidini target panas logam kanthi induksi elektromagnetik. Proses kasebut gumantung marang arus listrik sing diinduksi ing njero material kanggo ngasilake panas lan minangka metode sing disenengi kanggo ngikat, ngencengi utawa nglemesake logam utawa bahan konduktif liyane. Ing modern… Waca liyane

Gabungan Logam kanthi Brazing lan Las

Jointing Metal karo Brazing lan Las Ana sawetara cara sing kasedhiya kanggo gabung karo logam, kalebu welding, brazing lan solder. Apa bedane welding lan brrazing? Apa bedane brazing lan soldering? Ayo goleki bedane plus kaluwihan komparatif uga aplikasi umum. Diskusi iki bakal nambah pangerten babagan logam… Waca liyane

Penghapusan Lapisan Pipa Induksi RPR

Penghapusan Lapisan Pipa Induksi RPR Ngilangi-Tutup Induksi Pelapisan Cat Karat Kepiye Cara Mbuwang Induksi? Pengupasan induksi minangka proses persiyapan permukaan sing panas. Generator induksi ngirim arus bolak-balik liwat kumparan induksi, sing ngasilake medan elektromagnetik. Lapangan iki ngindhuksi arus sing dikonversi dadi panas nalika kontak karo bahan-bahan kayata baja. Panas yaiku… Waca liyane

Rust Induction Stripping-Induction Rust & Paint Coating Removal

RPR Induction Stripping-Induction Rust & Paint Coating Removal Cara Indipping Stripping Works Induction stripping minangka proses persiyapan panas. Generator induksi ngirim arus bolak-balik liwat koil induksi, sing ngasilake medan elektromagnetik. Lapangan iki ngindhuksi arus sing dikonversi dadi panas nalika kontak karo bahan-bahan kayata baja. Panas digawe… Waca liyane

Tabung Baja Preheating Induksi

Tabung Baja Preheating Induksi Tujuan Pipa baja preheating induksi kanthi diameter 14mm, 16mm, lan 42mm (0.55 ", 0.63", lan 1.65 "). Dawane 50mm (2 ″) tabung dadi panas nganti 900 ° C (1650 ° F) kurang saka 30 detik. Peralatan DW-UHF-6KW-III Pemanas induksi genggam Bahan • Tabung baja kanthi OD: 14mm, 16mm lan 42mm (0.55 ", 0.63", lan 1.65 ")… Waca liyane

Induksi Brazing Aluminium Kanthi Bantuan Komputer

Brazing Aluminium Induksi Kanthi Brazing Induksi Dibantu Komputer dadi luwih umum ing industri. Conto khas yaiku nggawe macem-macem pipa menyang awak penukar panas otomotif. Koil pemanasan induksi sing akeh digunakake kanggo jinis proses iki yaiku non-encircling, sing bisa diarani gaya "Horseshoe-hairpin". Kanggo koil kasebut,… Waca liyane

Proses Permukaan Pengerasan Induksi

Proses Permukaan Pengerasan Induksi Apa sing diarani hardening induksi? Pengerasan induksi minangka salah sawijining bentuk perawatan panas sing bagean logam kanthi isi karbon cekap dipanas ing lapangan induksi banjur digawe adhem kanthi cepet. Iki nambah loro atose lan brittleness bagean. Pemanasan induksi ngidini sampeyan duwe pemanasan lokal menyang… Waca liyane

aplikasi medis lan dental sing dadi panas

Pemanasan induksi aplikasi medis lan gigi - sistem pemanas induksi kanggo industri medis lan gigi Pemanasan induksi digunakake ing industri medis lan gigi. Pabrik peralatan medis entuk bathi saka teknologi pemanasan induksi. Nyedhiyakake resik, ringkes, bisa dibaleni, lan aman lingkungan amarga ora ana geni sing mbukak utawa emisi beracun. Iki digunakake ing cilik… Waca liyane

Pemanasan Tipe Kateter Induksi

Aplikasi Pemanasan Catheter Induksi Frekuensi Tinggi Dhukungan pemanasan kateter induksi iki asring dibutuhake ing Industri Medis kanggo produksi tabung kateter. Kanthi kateter kateter induksi, energi RF nambah suhu ing cetakan stainless steel utawa kuningan, tanpa ngubungi cetakan kanthi fisik utawa nggunakake nyala terbuka. Tip saka… Waca liyane

ujung karbida brasil induksi menyang untune sirah baja

pucuk karbida induksi frekuensi tinggi ing proses untu endhas baja Tujuane Ing tes aplikasi iki, ujung karbida braket induksi menyang untune kepala baja sing digunakake. Peralatan Brazing Induksi DW-UHF-10kw mesin brazing induksi Bahan-bahan koil pemanas induksi khusus Bahan-bahan • Gigi sirah sing digunakake baja • Pasta Brazing Parameter Kunci Daya: 4.5 kW Wektu: 6 detik Proses Bokong Induksi:… Waca liyane