Utas sekrup waja pengerasan induksi

Utas sekrup waja pengerasan Induksi Tujuan Sekrup atap baja panas dadi 1650 ºF kanggo ngencengi benang Bahan: Sekrup atap baja kanthi diameter sing beda-beda kurang saka diameter 1.25 "(31.75mm), Suhu dawa 5" (127mm): 1650 ºF (899 ºC) Frekuensi : 291 kHz Peralatan • Sistem pemanas induksi genggem DW-UHF-6kW-I, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong ... Waca liyane

prangko genggam induksi pengerasan

prangko genggam induksi pengenceran induksi Objektif Induksi pengerasan macem-macem ukuran prangko menehi genggam. Area sing bakal dikencengi yaiku 3/4 ”(19mm) munggah batang. Bahan: Perangko baja 1/4 "(6.3mm), 3/8" (9.5mm), 1/2 "(12.7mm) lan 5/8" (15.8mm) Suhu kothak: 1550 ºF (843 ºC) Frekuensi 99 peralatan kHz • Sistem pemanas induksi DW-HF-45kW, dilengkapi… Waca liyane