proses hardening induksi

Proses Hardening Induksi Frekuensi Tinggi Hardening induksi digunakake khusus kanggo hardening / quenching permukaan bantalan lan poros uga bagean sing rumit kaya mung area tartamtu sing kudu digawe panas. Liwat pilihan frekuensi operasi sistem pemanas induksi, jero penetrasi sing diasilake ditetepake. Kajaba iku,… Waca liyane

Proses Permukaan Pengerasan Induksi

Proses Permukaan Pengerasan Induksi Apa sing diarani hardening induksi? Pengerasan induksi minangka salah sawijining bentuk perawatan panas sing bagean logam kanthi isi karbon cekap dipanas ing lapangan induksi banjur digawe adhem kanthi cepet. Iki nambah loro atose lan brittleness bagean. Pemanasan induksi ngidini sampeyan duwe pemanasan lokal menyang… Waca liyane

prangko genggam induksi pengerasan

prangko genggam induksi pengenceran induksi Objektif Induksi pengerasan macem-macem ukuran prangko menehi genggam. Area sing bakal dikencengi yaiku 3/4 ”(19mm) munggah batang. Bahan: Perangko baja 1/4 "(6.3mm), 3/8" (9.5mm), 1/2 "(12.7mm) lan 5/8" (15.8mm) Suhu kothak: 1550 ºF (843 ºC) Frekuensi 99 peralatan kHz • Sistem pemanas induksi DW-HF-45kW, dilengkapi… Waca liyane

Induksi Hardening Steel Part karo Mesin Keras Frekuensi Dhuwur

Bagian Baja Pengerasan Induksi kanthi Mesin Pengerasan Frekuensi Tinggi Tujuane aplikasi pemanas induksi iki yaiku kanggo nggawe alat-alat baja bentuk kompleks kanggo pengerasan lan integrasi proses ing jalur konveyor kanggo nambah produktivitas. Industri: Peralatan Manufaktur: Mesin pengeras induksi DW-UHF-10KW Bahan: Bagian alat baja Daya: 9.71kW Wektu: 17 detik Koil: Desain khusus 4 putaran heliks. … Waca liyane