pemanas pipa induksi

Induction Thermal Fluid Pipeline Heater Cara pemanasan konvensional, kaya boiler lan mesin press panas sing ngobong batu bara, bahan bakar utawa bahan liyane, biasane duwe kekurangan kayata efisiensi pemanasan sing murah, biaya sing dhuwur, prosedur pangopènan sing rumit, polusi, lan lingkungan kerja sing mbebayani. Pemanasan induksi kanthi efektif ngatasi masalah kasebut. Wis kaluwihan ing ngisor iki: -Efisiensi panas dhuwur; Simpen… Waca liyane

Produsen pemanas Magnetik Magnetik

Pemanas Induksi Magnetik  yaiku peralatan proses sing digunakake kanggo nyawiji, nemplek, nyemprot, ngiket, ngobati panas, ngencengake utawa nglembutkan logam utawa bahan konduktif liyane. Kanggo pirang-pirang proses manufaktur modern, peralatan pemanas induksi Magnetik nawakake kombinasi kecepatan, konsistensi lan kontrol sing apik. Prinsip dhasar saka pemanasan induksi magnetik wis dimangertèni lan ditrapake manufaktur wiwit 1920s. Sajrone Perang Donya II, teknologi iki berkembang pesat kanggo memenuhi syarat-syarat wigati kanggo proses sing cepet, dipercaya kanggo ngetutake bagian-bagian mesin logam. Luwih luwih kamungkinan, fokus ing teknik manufaktur tanpa meksa lan penekanan kanggo ngontrol kualitas sing luwih apik wis nyebabake teknologi induksi nemokake maneh, bebarengan karo pangembangan daya saing indikator kabeh sing solid.

Pemanas Induksi Magnetik gumantung karo karakteristik unik saka energi frekuensi radio (pemanas) induksi - bagean saka spektrum elektromagnetik ing ngisor energi infrared lan gelombang mikro. Amarga panas ditransfer menyang produk liwat gelombang elektromagnetik, bagean kasebut ora kena kontak langsung karo semangat apa wae, induktor kasebut dhewe ora panas, lan ora ana kontaminasi produk. Yen wis disetel kanthi bener, proses dadi bisa dibaleni lan bisa dikontrol.

Karakteristik utama:
   1.Modul LEBT lan teknologi kuwalik ngalih alus kaya ing produksi generator, linuwih sing luwih dhuwur bisa ditindakake. 
   2. Cilik lan portebel, dibandhingake karo mesin sing dikontrol SCR mung butuh ruang kerja 1/10.
3. Efisiensi tinggi kanggo ngirit energi, efisiensi lan tenaga sing adoh bisa dijaga
   4. Generator kasebut bisa ditrapake kanthi sawetara frekuensi saka 1KHZ nganti 1100KHZ, instalasi bisa ditindakake kanthi gampang banget miturut manual kita.  
     5. Siklus tugas 100%, kemampuan kerja terus-terusan kanthi tenaga maksimal.  
     6. Daya pancet utawa mode kontrol voltase konstan.
     7. Tampilan daya output, frekuensi output, lan voltase output.
Series
model
Input daya Max
Input saiki Max
Frekuensi osilasi
input voltase
Daur ulang tugas
M
.
F
.
DW-MF-15 Induction Generator
15KW
23A
1K-20KHZ
Miturut aplikasi kasebut
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-25 Induction Generator
25KW
36A
DW-MF-35Induction Generator
35KW
51A
DW-MF-45 Induction Generator
45KW
68A
DW-MF-70 Induction Generator
70KW
105A
DW-MF-90 Induction Generator
90KW
135A
DW-MF-110 Induction Generator
110KW
170A
DW-MF-160 Induction Generator
160KW
240A
DW-MF-45 Induction Heating Rod Forging Furnace
45KW
68A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-70 Induction Heating Rod Forging Furnace
70KW
105A
DW-MF-90 Induction Heating Rod Forging Furnace
90KW
135A
DW-MF-110 Induction Heating Rod Forging Furnace
110KW
170A
DW-MF-160 Rod Pemanasan Induksi Palsu Tungku
160KW
240A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-15
15KW
23A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-25
25KW
36A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-35
35KW
51A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-45
45KW
68A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-70
70KW
105A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-90
90KW
135A
DW-MF-110 Induction Melting Furnace
110KW
170A
DW-MF-160 Induction Melting Furnace
160KW
240A
DW-MF-110 Induction Hardening Equipment
110KW
170A
1K-8KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-160Induction Hardening Equipment
160KW
240A
H
.
F
.
Seri DW-HF-04
DW-HF-4KW-A
4KVA
15A
100-250KHZ
Tahap tunggal 220V
80%
Seri DW-HF-15
DW-HF-15KW-A
DW-HF-15KW-B
15KVA
32A
30-100KHZ
Tahap tunggal 220V
80%
Seri DW-HF-25
DW-HF-25KW-A
DW-HF-25KW-B
25KVA
23A
20-80KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
Seri DW-HF-35
DW-HF-35KW-B
35KVA
51A
Seri DW-HF-45
DW-HF-45KW-B
45KVA
68A
Seri DW-HF-60
DW-HF-60KW-B
60KVA
105A
Seri DW-HF-80
DW-HF-80KW-B
80KVA
130A
Seri DW-HF-90
DW-HF-90KW-B
90KVA
160A
Seri DW-HF-120
DW-HF-120KW-B
120KVA
200A
U
.
H
.
F
.
DW-UHF-3.2KW
3.2KW
13A
1.1-2.0MHZ
Single phase220V
± 10%
100%
DW-UHF-4.5KW
4.5KW
20A
DW-UHF-045T
4.5KW
20A
DW-UHF-045L
4.5KW
20A
DW-UHF-6KW-I
6.0KW
28A
DW-UHF-6KW-II
6.0KW
28A
DW-UHF-6KW-III
6.0KW
28A
DW-UHF-10KW
10KW
15A
100-500KHZ
3 * 380V
380V ± 10%
100%
DW-UHF-20KW
20KW
30A
50-250KHZ
DW-UHF-30KW
30KW
45A
50-200KHZ
DW-UHF-40KW
40KW
60A
50-200KHZ
DW-UHF-6, 0KW
60KW
90A
50-150KHZ

Induction_heating_catalogue.pdf

Pemanasan Induksi Magnetik Wesi Oksida

Oksida Wesi Magnetik Pemanasan Induksi ing banyu kanggo aplikasi hyperthermia

Objektif Pemanasan oksida wesi magnetik (Fe2O3) ing banyu kanggo aplikasi hyperthermia kanggo nemtokake kurva suhu vs. wektu sajrone dadi panas
Bahan oksida wesi magnetik ing banyu (medan magnet 50-200kHz, 30kA / m), bokor kaca
Suhu Pembandhingan
Frekuensi 344 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-4.5kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 0.33μF kanthi total 0.66 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks puteran loro digunakake kanggo dadi panas bokor kaca. Asil suhu vs. wektu yaiku:
• 66º - 107 ºF (19º - 42 ºC) ing 10 detik
• 66º - 145 ºF (19º - 63 ºC) ing 20 detik
• 66º - 170 ºF (19º - 77 ºC) ing 30 detik
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pemanasan cepet & lokal
• Seragam panas sing bisa dikontrol
• Jejak ndhuwur bench cilik
• Malah panyebaran pemanasan

induction heating magnet iron oxide