pemanas pipa induksi

Induction Thermal Fluid Pipeline Heater Cara pemanasan konvensional, kaya boiler lan mesin press panas sing ngobong batu bara, bahan bakar utawa bahan liyane, biasane duwe kekurangan kayata efisiensi pemanasan sing murah, biaya sing dhuwur, prosedur pangopènan sing rumit, polusi, lan lingkungan kerja sing mbebayani. Pemanasan induksi kanthi efektif ngatasi masalah kasebut. Wis kaluwihan ing ngisor iki: -Efisiensi panas dhuwur; Simpen… Waca liyane