Apa induction tempering?

Apa induction tempering?

Tempering induksi minangka proses pemanasan sing ngoptimalake sifat mekanik kayata kenceng lan kemuluran
ing workpieces sing wis hardened.
Apa manfaate?
Keuntungan utama induksi tinimbang tempering tungku yaiku kacepetan. Induksi bisa nggawe bahan kerja sajrone menit, kadang uga detik. Tungku biasane mbutuhake jam. Lan tempering induksi cocog kanggo integrasi inline, nyuda jumlah komponen sing lagi proses. Tempering induksi nggampangake kontrol kualitas karya individu. Stasiun temper induksi terintegrasi uga ngirit ruangan sing penting.
Ngendi iku digunakake?
Tempering induksi digunakake ing industri otomotif kanggo nahan komponen sing atos permukaan kayata poros, bar lan sendi. Proses kasebut uga digunakake ing industri tabung lan pipa kanggo nggawe tenaga kerja sing angel. Tempering induksi asring ditindakake ing stasiun pengerasan, kadang ing siji utawa sawetara stasiun temperatur sing beda.
Apa peralatan sing kasedhiya?
Sistem HardLine lengkap cocog kanggo akeh aplikasi tempering. Mupangat utama sistem kasebut yaiku hardening lan tempering ditindakake dening siji mesin. Iki menehi ngirit wektu lan biaya sing signifikan ing tilas cilik dibandhingake karo teknologi alternatif. Contone, kanthi tungku, siji tungku asring nguatake bahan gaweyan, kanthi tungku kapisah
banjur digunakake kanggo nesu. Sistem Pemanasan Induksi DAWEI solid uga digunakake kanggo aplikasi tempering.

sistem pendorong induksi

Induksi Brazing & Principle Soldering

Prinsip Brazing & Soldering Induksi Brazing lan soldering yaiku proses gabung karo bahan sing padha utawa ora padha nggunakake bahan pengisi sing kompatibel. Logam pengisi kalebu timah, timah, tembaga, perak, nikel lan paduan. Mung campuran padhet lan padhet sajrone proses kasebut kanggo gabung karo bahan dasar karya. Logam pangisi ditarik menyang… Waca liyane

Apa Koil & Induktor Pemanasan Induksi?

Apa koil pemanas induksi & induktor?

Magnetik sing beda-beda sing dibutuhake kanggo pemanasan induksi dikembangake ing koil pemindai induksi liwat aliran AC (saiki gunggunge) ing kumparan. Koil bisa digawe kanthi manéka warna ukuran lan ukuran sing cocog karo aplikasi khusus. Gulungan kasebut bisa diwiwiti saka gulungan-gulungan cilik sing digawe saka tabung tembaga sing dipigunakaké kanggo pemanasan sing tepat saka bagean-bagean sing cilik banget ing aplikasi kayadéné pamer lan pemanasan ferrule kanggo rakitan kumparan tabung tembaga sing digunakake ing aplikasi kayata pemadatan logam lan pipa pemanasan.

Apa pentinge indikator panas induksi (inductor)?
Desain koil induksi minangka salah siji saka aspek paling penting saka sistem pemanasan induksi. Koil kuwi minangka rancangan khusus kanggo menehi potongan karya utawa bagéan pola pemanasan sing tepat, ngoptimalake efisiensi sistem pencocokan beban pemanasan induksi pemanasan induksi, lan kanggo ngrampungake tugas-tugas kasebut nalika isih ngidini gampang ngemot lan mbongkar bagian sampeyan.

apa induksi forging?

apa induksi forging?

Induction forging nggunakake induksi kanggo panas bagean logam sadurunge dibentuk, utawa 'deformasi' dening mesin pencet utawa palu.

Apa manfaate?

Induction forging nduweni saperangan kaluwihan kunci panci forging. Kacepetan lan kendali induksi njamin dhuwur daya. Induksi uga minimizes oksidasi lan mbantu njaga integritas metalurgi. Lan wiwit induksi nyedhiyakake pas, panas sing dilokalisasi, ngirit energi. Konsistensi lan repeatability induksi nggawe becik kanggo nggabungake garis produksi otomatis.

Ngendi iku digunakake?

Induction forging wis digunakake ing industri logam lan kothak kanggo ngetokake bilet, bar lan garis. Logam sing umum dianggo DaWei Induction Heating systems kalebu aluminium, kuningan, tembaga, baja lan stainless steel.

Apa peralatan sing kasedhiya?

Telung klompok saka DaWei Induction heating equipment bisa digunakake kanggo aplikasi forging: seri DW-MF, seri KGPS. Nanging, tungku pengawetan indhustri DW-MF kalebu macem-macem model sing dirancang khusus kanggo prodhuksi dhuwur billet, bar, handlebars, ujung bar, bolt lan komponen sing wis kawentuk.

Apa leleh leleh?

Apa leleh leleh?

Induction melting yaiku proses sing logam dileburake dadi bentuk cair ing tungku induksi. Logam cair banjur diwutahake saka tungku, biasane menyang cor.

Apa manfaate?

Induction melting banget cepet, resik lan seragam. Yen bener dilakoni, leleh induksi dadi resik supaya bisa ngliwati tahap pemurnian kanthi cara liya. Panas seragam sing ditimbulake ing logam uga nyumbang marang asil ujung dhuwur. Tungku leleh Induksi DaWei duwe fitur ergonomis canggih. Padha ora mung nggawe papan kerja sing luwih aman, malah nambah produktivitas kanthi proses leleh luwih cepet lan luwih nyaman. Ngendi iku digunakake? DaWei Sistem leleh induksi digunakake ing foundries, universitas, laboratorium lan pusat riset. Sistem iki nyawiji kabeh saka logam ferrous lan non-ferrous kanggo bahan nuklir lan medis / dental alloy.

Apa peralatan / tungku sing kasedhiya?

DaWei Induction Heating Machine Co. nawakake akeh beda tungku induksi kisaran sing cocog karo macem-macem kebutuhan leleh sing akeh: single-axis tiltpour, miringake sumbu dobel, koil bergerak, rollover lan laboratorium.

Apa Induksi Brazing?

Apa Induksi Brazing?

Brazing Induksi yaiku proses gabung bahan sing nggunakake logam pengisi (lan biasane sawijining pelarut anti-oksidasi sing disebut fluks) kanggo nggabungake rong potongan logam sing cedhak tanpa nyawiji bahan dasar. Nanging, panas sing mbebayani ngilangi filler, sing banjur ditarik menyang bahan basa kanthi tindakan kapiler.

Apa manfaate?

Petunjuk brazing bisa nggabungake pirang-pirang logam, malah ferrous kanggo non-ferrous. Brazing induksi persis lan cepet. Dadi mung ditemtokake panggonan sing panas, ninggalaké tlatah lan materi sing ora kena pengaruh. Jeblugan sing bener biyasane kuat, bocor-bukti lan tahan korosi. Padha uga apik banget, biasane ora mbutuhake penggilingan, grinding utawa finishing. Brazing induksi cocok kanggo nggabungake garis produksi.

Ngendi iku digunakake?

DaWei Induksi sistem brazing bisa digunakake kanggo meh kabeh tugas brazing. Saiki, sistem kita biasane digunakake ing industri elektro teknis kanggo nggawe komponen generator lan transfomer kaya bar, helai, dering, kabel lan SC-dering. Padha uga nggawe pipa bahan bakar lan komponen AC lan rem kanggo industri otomotif. Sektor aeronautika nggunakake induksi kanggo ngrewangi blades penggemar, blades kanggo casings, lan sistem bahan bakar lan hidrolik. Ing industri houseware sistem kita ngompres komponen kompresor, unsur pemanas lan faucets. Apa peralatan sing kasedhiya? Kita Solusi brazing induksi biasane kalebu sistem pemanasan Induksi Tangan DaWei.

Apa induksi hardening?

Apa induksi hardening?

Induksi hardening migunakake panas lan pendinginan cepet (quenching) kanggo nambah kekerasan lan daya tahan baja.Pemanasan induksi yaiku proses ora kontak sing kanthi cepet ngasilake panas, panas lan bisa dikontrol. Kanthi induksi, mung bagian sing dadi hardened digawe panas. Ngoptimalake paramèter proses kayata siklus panas, frekuensi lan koil lan ngasilake desain kanthi asil sing paling apik.

Apa manfaate?

Induksi hardening ngrembakaake throughput. Iku proses sing cepet banget lan bisa dibalekake kanthi gampang nggabungake garis produksi. Kanthi induksi, biasanipun ngobati workpieces individu. Iki nyediakake saben workpiece dhewe hardened kanggo spesifikasi sing cocog dhewe. Parameter proses sing dioptimalake kanggo saben workpiece bisa disimpen ing server sampeyan. Pengerasan induksi resik, aman lan biasane duwe jejak cilik. Lan amarga mung bagian saka komponen sing dadi hardened digawe panas, iku arang banget energi.

Ngendi iku digunakake?

Pemanasan induksi digunakake kanggo ngresiki akeh komponen. Punika namung sapérangan tiyang: gears, crankshafts, camshafts, drive shafts, shafts output, bar torsi, lengan rocker, sendi CV, tulip, katup, latihan rock, cincin slewing, balapan batin lan njaba.

Carane Pemasangan Induksi?

Induction Heating yaiku cara panas sing ora bisa nyala, tanpa kontak sing bisa ngowahi bagean sing didefinisikake saka garis logam ceri abang ing detik. Carane iki bisa?

Carane Pemasangan Induksi?

Ganti arus sing mili liwat koil induksi ngasilake medan magnet. Kekuwatan lapangan beda-beda gumantung karo kekuwatan saiki sing lumaku liwat koil. Lapangan dikonsentrasi ing area sing ditutup dening kumparan; nalika magnitudo iki gumantung marang kekuwatan arus lan jumlah ternyata ing koil kasebut. (Gambar 1) Arus Eddy didhokumentasikan ing sawijining obyek konduktif elektrik-minangka palang logam, umpamane ditempelake ing jero kumparan induksi. Fenomena resistensi ngasilake panas ing wilayah ngendi arus eddy mili. Tambah kekuatan medan magnet kasebut ningkatake efek panas. Nanging, efek pemanasan total uga dipengaruhi dening sifat magnetik obyek lan jarak antarane lan koil kasebut. (Fig 2) Arus eddy nyiptakake medan magnet sing dhewe sing nentang lapangan asli sing diprodhuksi dening kumparan kasebut. Oposisi iki ngindhari lapangan asli saka langsung ngetokake menyang pusat obyek sing ditutupi dening kumparan. Arus eddy paling aktif cedhak karo permukaan obyek sing digawe panas, nanging ngurangi kekuatan ing tengah. (Gugus 3) Jarak saka permukaan obyèk sing dipanasake ing jero, ing ngendi kerapatan saiki dadi 37% yaiku kedalaman penetrasi. Ambane iki mundhak ing korelasi kanggo ngurangi frekuensi. Mulane, penting kanggo milih frekuensi sing bener kanggo entuk ambane penetrasi sing dikepengini.

Keuntungan Pemanasan Induksi

apa kaluwihan saka pemanasan induksi, brazing, hardening, melting lan forging, etc?

Kenapa milih pemanasan induksi liwat swara, konveksi, sumringah utawa cara panas sanès? Punika ringkesan ingkang sanget babagan kaunggulan utama ingkang ngasilaken pemanasan induksi modern padat kangge manufaktur:

* Panyimpenan Cepet

Pemanasan induksi mlebu ing bagean kasebut kanthi arus listrik sing bolak-balik. Akibate, tingkat produk perang, distorsi lan nolak minimal. Kanggo kualitas produk maksimum, bagean kasebut bisa diisolasi ing ruangan tertutup kanthi vakum, inert utawa nyuda atmosfer kanggo ngilangi efek oksidasi. Tingkat produksi bisa maksimal amarga induksi bisa ditindakake kanthi cepet; panas dikembangake kanthi langsung lan langsung (> 2000º F. ing <1 detik) ing njero bagean kasebut. Wiwitan sakbenere cepet; ora dibutuhake siklus anget utawa adhem. Proses pemanasan induksi bisa rampung ing lantai pabrik, ing jejere mesin pembentuk sing adhem utawa panas, tinimbang ngirim bagean akeh menyang area tungku jarak jauh utawa subkontraktor. Contone, proses mematri utawa solder sing sadurunge mbutuhake pendekatan pemanasan batch off-line sing akeh wektu saiki bisa diganti nganggo sistem pabrikan aliran sing terus-terusan.

* Pemanasan

Pemanasan induksi ngilangake masalah inkonsistensi lan kualitas sing gegayutan
kanthi mbukak apadene, obor panas lan metode liyane. Sawise sistem wis dikalibrasi kanthi bener lan ora ana tantangan utawa variasi; pola pemanasan sing bisa diulang lan konsisten. Kanthi sistem solid sistem modern, kontrol suhu sing tepat nyedhiyakake asil seragam; Daya bisa cepet diuripake utawa mati. Kanthi kontrol suhu daur ulang tutup, lanjut sistem pemanasan induksi duwe kemampuan kanggo ngukur suhu saben bagean. Tarif munggah, ditahan terus lan ramp mudhun tartamtu bisa digawe & data bisa direkam kanggo saben bagean sing mbukak.

* Resep Pemanasan

Sistem pemanasan induksi aja ngobong bahan bakar fosil tradisional; induksi minangka proses sing resik, tanpa polusi sing bakal mbantu nglindhungi lingkungan. Sistem induksi mbenakake kondisi kerja kanggo karyawan kanthi ngilangi kumelun, panas sampah, emisi beracun lan swara sing kuat. Pemanasan aman lan cekap tanpa semangat sing mbukak kanggo mbebayani operator utawa nyamarke proses kasebut. Bahan non-konduktif ora kena pengaruh lan bisa dumunung ing jarak sing adoh ing zona pemanasan tanpa karusakan.

* Simpen Energi

Lelang nambah tagihan sarana? Proses efisiensin unik iki ngowahi nganti 90% energi migunakake energi dadi panas migunani; tungku batuk umumé mung 45% hemat energi. Lan wiwit induksi ora mbutuhake siklus panas utawa regane mudhun, mundhut panas bisa ditemtokake nganti minimal. Proses repeatability lan konsistensi proses induksi nggawe kompatibel karo sistem otomatis sing efisien energi.

Apa Pemanasan Induksi?

Apa Pemanasan Induksi?

Pemanasan induksi yaiku proses pemanasan sawijining obyek listrik (biasane sawijining logam) dening induksi elektromagnetik, ing ngendi arus eddy (uga arupa arus Foucault) sing diasilake ing logam lan tahan kanggo ndhisiki pemanasan Joule saka logam. Pemanasan lenga minangka wangun non-kontak pemanasan, nalika arus bolak-balik arus ing induksi, medan elektromagnetik sing beda-beda disetel ing saubengé koil, sirkulasi arus (induced, current, eddy current) digawé ing workpiece (material konduktif), panas diprodhuksi minangka arus eddy sing nyebabake resitivitas materi kasebut.Prinsip dasar pemanasan induksi wis dimangertèni lan ditrapake manufaktur wiwit 1920s. Sajrone Perang Donya II, teknologi iki berkembang pesat kanggo memenuhi syarat-syarat wigati kanggo proses sing cepet, dipercaya kanggo ngetutake bagian-bagian mesin logam. Luwih luwih kamungkinan, fokus ing teknik manufaktur tanpa meksa lan penekanan kanggo ngontrol kualitas sing luwih apik wis nyebabake teknologi induksi nemokake maneh, bebarengan karo pangembangan daya saing indikator kabeh sing solid.

induction_heating_principle
induction_heating_principle

Carane Praktik Pemanasan Induksi?

An Induksi pemanas (kanggo proses apa wae) kasusun saka induksi coil (utawa elektromagnet), ing endi sing saiki wis ganti frekuensi dhuwur (AC). Kalor uga bisa diduweni dening karusakan hysteresis magnetik ing bahan sing nduweni permeabilitas relatif signifikan. Frekuensi AC sing dipigunakaké gumantung marang ukuran obyek, jinis materi, kopling (antarane koil kerja lan obyek sing bakal dipanasake) lan ambane penetrasi. Frekuensi Tinggi Induksi pemanasan yaiku proses sing digunakake kanggo ikatan, ngeringake utawa ngowahi logam utawa bahan konduktif liyane. Kanggo akèh pamroses manufaktur modhèrn, pemanasan induksi nawakake kombinasi kecepatan, konsistensi lan kontrol.

Apa Aplikasi Pemanasan Induksi

Pemanasan induksi yaiku wangun panas sing cepet, resik, non-polusi sing bisa digunakake kanggo panas logam utawa ngowahi sipat bahan konduktif. Koil kasebut ora panas lan efek pemanasan ing kontrol. Teknologi transistor negara padat wis nggawe pemanasan induksi luwih gampang, pemanasan biaya-efektif kanggo aplikasi kalebu soldering andinduction brazing, induction heat treating, induction melting, induksi forging etc.