piring baja-shovels panas mbentuk karo induksi preheating

Plat baja-shovels panas mbentuk karo sistem preheating induksi Apa pra-panas induksi? Preheating induksi minangka proses ing ngendi bahan utawa benda kerja dipanasake kanthi induksi sadurunge diproses luwih lanjut. Alasan kanggo pre-heating beda-beda. Ing industri kabel lan kabel, inti kabel wis digawe panas sadurunge extrusion jampel. Strip baja wis dipanasake sadurunge acar lan… Waca liyane

preheating induksi sadurunge welding pipe baja

Induksi Preheating Sadurunge Welding Steel Pipe Aplikasi pemanasan induksi iki nuduhake preheating pipa baja sadurunge welding karo sumber daya induksi udhara 30kW lan coil hawa-cooled. Preheating induktif bagean pipa sing bakal dilas njamin wektu welding luwih cepet lan kualitas sambungan welding sing luwih apik. Industri: Peralatan Manufaktur: HLQ 30kw… Waca liyane

bar tembaga preheating prabawa

bar tembaga preheating induksi menyang suhu Sasaran: Kanggo panas nganti luwih saka rong batang tembaga menyang suhu sajrone 30 detik; klien kepengin ngganti sistem pemanas induksi 5kW pesaing sing ngasilake asil sing ora nyenengake Bahan: Bar tembaga (1.25 "x 0.375" x 3.5 "/ 31mm x 10mm x 89mm) - Suhu cat termal: 750 ºF (399… Waca liyane

induksi preheating tembaga rod

batang tembaga preheating induksi frekuensi tinggi lan konektor kanggo aplikasi ngobati epoksi, batang tembaga preheating lan konektor kanggo aplikasi obat epoksi Tujuan: Kanggo panas bagean saka batang tembaga lan konektor persegi panjang menyang suhu sadurunge epoxy curing sajrone proses manufaktur listrik Bahan turnbuckles: Disedhiyakake pelanggan… Waca liyane

Tabung Baja Preheating Induksi

Tabung Baja Preheating Induksi Tujuan Pipa baja preheating induksi kanthi diameter 14mm, 16mm, lan 42mm (0.55 ", 0.63", lan 1.65 "). Dawane 50mm (2 ″) tabung dadi panas nganti 900 ° C (1650 ° F) kurang saka 30 detik. Peralatan DW-UHF-6KW-III Pemanas induksi genggam Bahan • Tabung baja kanthi OD: 14mm, 16mm lan 42mm (0.55 ", 0.63", lan 1.65 ")… Waca liyane

Induksi Hot Rod Panas Induksi

proses preheating induksi

Praktek Priksa Panas Hot Heading Kanthi Unit IGBT Heating

Tujuan Panas rod waspaloy dadi 1500ºF (815.5ºC) kanggo aplikasi judhul panas
Rod Waspaloy Material 0.5 "(12.7mm) OD, dawane 1.5" (38.1mm), lapisan keramik
Suhu 1500 ºF (815.5ºC)
Frekuensi 75 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-HF- 20 kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 1.32μF kanthi total .66μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks pitu puteran digunakake kanggo panas rod kasebut. Rod diselehake ing njero koil lan listrik ditrapake rong detik
nyedhiyakake cukup panas kanggo nembus inti batin. Piramida optik digunakake kanggo kontrol suhu loop cedhak lan a
Liner keramik digunakake supaya rod ora tutul coil.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Kurang tekanan lan stres residual minimal
• Gandum lan aliran mikro luwih apik
• Malah panyebaran pemanasan
• Tingkat produksi sing luwih apik kanthi cacat minimal

Preheating Hot Rod Heading

Induksi Preheating Hot Heading

Induction Preheating Hot Heading Kanggo Single Rod Dengan IGBT Induction Heater

Tujuan Panas rod waspaloy dadi 1500ºF (815.5ºC) kanggo aplikasi judhul panas
Rod Waspaloy Material 0.5 "(12.7mm) OD, dawane 1.5" (38.1mm), lapisan keramik
Suhu 1500 ºF (815.5ºC)
Frekuensi 75 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-HF-45KW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 1.32μF kanthi total .66μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks pitu puteran digunakake kanggo panas rod kasebut. Rod diselehake ing njero koil lan daya ditrapake sajrone rong detik nyedhiyakake panas sing cukup kanggo nembus inti batin. Piramida optik digunakake kanggo ngontrol suhu gelung cedhak lan pelapis keramik digunakake supaya rod ora ndemek kumparan kasebut.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Kurang tekanan lan stres residual minimal
• Gandum lan aliran mikro luwih apik
• Malah panyebaran pemanasan
• Tingkat produksi sing luwih apik kanthi cacat minimal

induksi preheating hot title

Pipa Baja Preheating Welding Induksi

Pipa Baja Preheating Welding Induksi Kanthi Sistem Pendinginan Frekuensi Tinggi

Tujuan Kanggo preheat pipa baja kanggo 500ºF (260ºC) sadurunge welding.
Perakitan poros Baja 5 "nganti 8" OD (127-203.2mm) kanthi zona panas 2 "(50.8mm).
Suhu 500ºF (260ºC), yen dibutuhake suhu sing luwih dhuwur, wektu panas bisa ditambah.
Frekuensi 60 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-HF-60kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot wolung kapasitor 1.0 μF kanthi total 8 μF.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil "C" saluran multi-puter loro posisi, luwes ing busbar digunakake kanggo dadi panas zona panas sing dipengini. Koil bisa disetel supaya pas karo macem-macem pipa diameter. Poros diputar ing peralatan lan digawe panas 3 menit kanggo nggayuh suhu 500ºF (260ºC).
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Preheating nyegah kejut menyang poros sing ngilangi retakan ing tahap las.
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik.
• Malah distribusi pemanasan ing antarane shank lan lengen klambi.

induksi pipa baja las preheating

 

 

 

 

 

 

pipa baja preheating induksi sadurunge welding