Brazing Brass To Copper With Induction

Brazing Brass To Copper With Induction

Tujuan: Kanggo ngresiki end-konektor kuningan karo tabung tembaga sing digunakake ing pesawat udara pesawat, bahan konektor pungkasan kuningan, tabung tembaga sing beda-beda.

Suhu 1400 ºF 750 ° C

Frekuensi 350 kHz

Peralatan pemanasan induksi DW-UHF-4.5KW, kalebu tiga kumparan induksi heliks kanthi nggunakake rong kapasitor 0.33μF (total 0.66μF)

Proses Kanggo bagian dhiameter sing luwih cilik, fluks wis ditrapake ing kabeh bagean lan tabung tembaga kanggo sambungan kuningan dikumpukake nggunakake preforms brazing (supaya bisa ngasilake jumlah sing padha ing saben sendi). Déwan iki diseleh ing kumparan lan dipanasake kanggo detik 20-30 kanthi suhu 1400 ° F. Kanggo gedung tabung tambaga sing luwih gedhé, proses sing padha digunakake, nanging campuran logam sing digawé kanggo campuran kanggo nyegah campuran saka mili. Kontrol saklar mlaku dianjurake kanggo ngaktifake kontrol luwih saka proses kasebut.

Hasil / Keuntungan

Ekonomi: Kekuwatan dikonsumsi sawisé dadi panas

Konsistensi: asil sendi sing apik lan seragam