Induksi Brazing Brass Faucet

Induksi Brazing Brass Faucet

Prinsip Brazing rong joints ing jedhing jedhing jamban kuningan
Bahan baja kuningan Fitting 1 "OD, brazing rings, flux
Suhu 1148 ºF (620 ºC)
Frekuensi 90 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-30 kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot wolung kapasitor 1.0 μF kanthi total 8.0 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses A rong coil shaped C digunakake kanggo ngresiki dhéketan keran.
Dering braze dilebokake ing sendi, bagean sing dirakit lan diresiki. Gabungan utas pisanan digawe panas suwene 30 detik lan cincin braze mili. Déwan diputar & sendhi nomer loro dipanaskan nganti 30 detik kanggo mili dering. Kaloro brasil rampung ing 60 detik.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Cepet, asil sing bisa diulang lan konsisten
Panas sing mrodhuksi panas nggawe sendi apik lan resik
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
• Malah panyebaran pemanasan