Induksi Pengaja Kuningan Kanggo Tembaga Paet

Induksi Pengaja Kuningan Kanggo Tembaga Paet

Tujuan:

Gerbang tembaga induksi menyang pipo tembaga

Klien:

Pabrikan coil kanggo aplikasi pemanasan industri.

peralatan:

DW-UHF-40KW Sistem Induksi Brazing - loro modul.

bahan: Kancing kuningan (ukuran: diameter 25mm, dhuwure 20 mm)

Power: 30 kW

Proses: 

Tantangan utama sajrone iki proses induksi brazing yaiku kanggo mesthekake yen desain coil yaiku sing ndadekake teknisi supaya bisa posisi kanthi cara sing paling trep. Koil induksi kudu ngidini kandang jaran kaping pindho wis digawe panas tanpa lebur sing pisanan.

Kaping pisanan, bagean tembaga elektrolitik tatu ing tilas baja kanthi obor gas nalika jarak sing padha ing antarane puteran dijaga. Banjur, putaran tembaga digawe panas nganti cedhak karo suhu sing dibutuhake lan nalika daya ON, teknisi kudu milih kanthi manual masang kandang kuningan kanthi cincin braket ing tengah sing wis ditemtokake. Sajrone proses brasil, kumparan induksi obah kanthi kecepatan 58 mm per menit - 33 kW.
Yen kekuwatan saya saya tambah, kacepetan saya ganti.

Hasil lan Kesimpulan:

  • Cepet, resik lan aman induksi brazing proses
  • Mbayari bisa diulang
  • Kontrol wektu lan suhu sing tepat