Tabung Aluminium Induksi Brazing

Kanggo nambah efisiensi lan nyuda efek termal saka pemanasan logam, teknologi brazing induksi diusulake. Kauntungan saka teknologi iki utamane ing lokasi pemanasan sing diwenehake menyang sambungan brazed. Adhedhasar asil simulasi numerik banjur bisa ngrancang paramèter sing perlu kanggo nggayuh… Waca liyane

tabung baja brazing induksi menyang tabung tembaga

tabung induksi-brazing-baja-tabung-menyang-tembaga-tabung

Tabung Baja Baja Induksi Frekuensi Tinggi menyang Tujuan Tabung Tembaga Tujuane yaiku kanggo tabung baja menyang tabung tembaga sajrone 60 detik nggunakake alloy fluks lan brazing. Peralatan DW-UHF-10kw induksi pemanas brazing Bahan putar koil diameteripun kaping kalih • Tabung baja lan panrima tembaga • Paduan braze (CDA 681) • B-1 fluks… Waca liyane

Induksi Brazing T Dibentuk Copper Tumpaga Tembaga

Induksi Frekuensi Tinggi Brazing T Berbentuk Tembaga Tembaga Perakitan Tujuan: Tes 1 - Induksi perakitan tabung tembaga berbentuk T - 3 sendi bebarengan Tes 2 - Induksi tubing tembaga induksi Industri: Bahan HVAC: Tembaga umbi 6, 8, 10, 12 mm (015 ⁄64, 05⁄16, 025⁄64, 015⁄32 inci.); kekandelan: 1 mm (03⁄64 inci.) Paduan: Dering Cu-P-Ag TIP: Panggunaan cincin paduan pancen… Waca liyane

Mesin Baling Induksi

Mesin Brazing Induksi & Peralatan Solder
Karakteristik utama:
    1. Modul IGBT lan teknologi terbalik saka generasi kaping pisanan digunakake.
    2. Struktur sing gampang lan bobot entheng lan gampang diopeni.
    3. Sederhana dioperasikake, sawetara menit cukup kanggo sinau.
    4. Gampang dipasang, instalasi bisa ditindakake kanthi gampang banget.
    5. kaluwihan model kanthi timer, tenaga lan wektu operasi periode pemanasan lan periode udan bisa diresiki kanthi repektif, kanggo mujudake kurva pemanas sing sederhana, model iki disaranake digunakake kanggo produksi batch kanggo nambah pengulangan.
   6. Model sing dipisahake dirancang supaya cocog karo sawetara kasus sing reged.
specifications:
Series
model
Input daya Max
Input saiki Max
Frekuensi osilasi
input voltase
Daur ulang tugas
M
.
F
.
DW-MF-15 Induction Generator
15KW
23A
1K-20KHZ
Miturut aplikasi kasebut
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-25 Induction Generator
25KW
36A
DW-MF-35Induction Generator
35KW
51A
DW-MF-45 Induction Generator
45KW
68A
DW-MF-70 Induction Generator
70KW
105A
DW-MF-90 Induction Generator
90KW
135A
DW-MF-110 Induction Generator
110KW
170A
DW-MF-160 Induction Generator
160KW
240A
DW-MF-45 Induction Heating Rod Forging Furnace
45KW
68A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-70 Induction Heating Rod Forging Furnace
70KW
105A
DW-MF-90 Induction Heating Rod Forging Furnace
90KW
135A
DW-MF-110 Induction Heating Rod Forging Furnace
110KW
170A
DW-MF-160 Rod Pemanasan Induksi Palsu Tungku
160KW
240A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-15
15KW
23A
1K-20KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-25
25KW
36A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-35
35KW
51A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-45
45KW
68A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-70
70KW
105A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-90
90KW
135A
DW-MF-110 Induction Melting Furnace
110KW
170A
DW-MF-160 Induction Melting Furnace
160KW
240A
DW-MF-110 Induction Hardening Equipment
110KW
170A
1K-8KHZ
3 * 380V
380V ± 20%
100%
DW-MF-160Induction Hardening Equipment
160KW
240A
H
.
F
.
Seri DW-HF-04
DW-HF-4KW-A
4KVA
15A
100-250KHZ
Tahap tunggal 220V
80%
Seri DW-HF-15
DW-HF-15KW-A
DW-HF-15KW-B
15KVA
32A
30-100KHZ
Tahap tunggal 220V
80%
Seri DW-HF-25
DW-HF-25KW-A
DW-HF-25KW-B
25KVA
23A
20-80KHZ
3 * 380V
380V ± 10%
100%
Seri DW-HF-35
DW-HF-35KW-B
35KVA
51A
Seri DW-HF-45
DW-HF-45KW-B
45KVA
68A
Seri DW-HF-60
DW-HF-60KW-B
60KVA
105A
Seri DW-HF-80
DW-HF-80KW-B
80KVA
130A
Seri DW-HF-90
DW-HF-90KW-B
90KVA
160A
Seri DW-HF-120
DW-HF-120KW-B
120KVA
200A
U
.
H
.
F
.
DW-UHF-3.2KW
3.2KW
13A
1.1-2.0MHZ
Single phase220V
± 10%
100%
DW-UHF-4.5KW
4.5KW
20A
DW-UHF-045T
4.5KW
20A
DW-UHF-045L
4.5KW
20A
DW-UHF-6.0KW
6.0KW
28A
DW-UHF-06A
6.0KW
28A
DW-UHF-6KW-B
6.0KW
28A
DW-UHF-10KW
10KW
15A
100-500KHZ
3 * 380V
380V ± 10%
100%
DW-UHF-20KW
20KW
30A
50-250KHZ
DW-UHF-30KW
30KW
45A
50-200KHZ
DW-UHF-40KW
40KW
60A
50-200KHZ
DW-UHF-60KW
60KW
90A
50-150KHZ

 

Dasar Pemasangan Induksi

Asas Brazing Asas kanggo tembaga, perak, pateri, baja lan stainless steel, etc

Induksi Brazing nggunakake logam panas lan pangisi kanggo gabung karo logam. Sawise dilebur, pangisi mili ing antarane logam dhasar sing cedhak (potongan sing digandhengake) kanthi tumindak kapiler. Pengisi cair berinteraksi karo lapisan logam dasar sing tipis kanggo mbentuk sendi sing kuat lan bocor. Sumber panas sing beda bisa digunakake kanggo nyembelih: pemanas induksi lan resistensi, oven, tungku, obor, lsp. Ana telung cara brasil umum: kapiler, kedudukan lan cetakan. Energi induksi mung digandhengake karo sing pertama. Duwe kesenjangan sing bener ing antarane logam dhasar iku penting. Kesenjangan sing gedhe banget bisa nyuda gaya kapiler lan nyebabake sendhi lan porositas sing lemah. Ekspansi termal tegese kesenjangan kudu diitung kanggo logam nalika suhu nyusoni, dudu ruangan,. Jarak optimal biasane 0.05 mm - 0.1 mm. Sadurunge sampeyan mikir, Brazing ora repot. Nanging sawetara pitakon kudu diselidiki - lan dijawab - kanggo njamin gabung lan efektif biaya. Contone: Sepira cocog karo logam dhasar kanggo pakaryan; desain koil sing paling apik kanggo panjaluk wektu lan kualitas tartamtu; apa cara nggawe manual dadi manual utawa otomatis?

brazing materi
Ing DAWEI Induction, kita mangsuli poin-poin penting iki lan liyane sadurunge menehi saran solusi brazing. Fokus ing logam basa fluks biasane kudu dilapisi pelarut sing diarani fluks sadurunge dikepengini. Flux ngresiki logam dasar, nyegah oksidasi anyar, lan nggawe area brazing sadurunge nyusoni. Penting banget kanggo ngetrapake fluks sing cukup; sithik banget lan flux bisa dadi
kebak karo oksida lan ilang kemampuan kanggo nglindhungi logam dhasar. Flux ora mesthi dibutuhake. Pengisi bantalan fosfor
bisa digunakake kanggo meksa waja tembaga, kuningan lan tembaga. Brazing bebas fluks uga bisa ditindakake kanthi atmosfer lan vakum sing aktif, nanging nggawe brasil ing ruang swasana sing dikontrol. Flux biasane kudu dicopot saka bagean kasebut sawise pengisi logam wis padhet. Cara ngilangi sing beda digunakake, sing paling umum yaiku quenching banyu, pickling lan sikat sikat.