teknologi kurang ajar lan soldering

Sistem pemanasan Induksi HLQ minangka sistem nilai tambah sing bisa langsung mlebu ing sel pabrik, nyuda sisa, sampah, lan tanpa mbutuhake obor. Sistem kasebut bisa diatur kanggo ngontrol manual, semi-otomatis, lan kabeh sistem nganti otomatis. Sistem brazing lan solder induksi HLQ bola-bali nyedhiyakake sendhi tanpa kebocoran kanggo… Waca liyane

Kenapa milih Brazing Induction?

Kenapa milih Brazing Induction?

Teknologi pemanasan induksi kanthi terus-terusan ngilangi geni lan tungku sing mbukak minangka sumber panas sing disenengi kanggo nyembelih. Pitung alasan utama nerangake popularitas sing tuwuh iki:

1. Solusi sing luwih cepet
Pemanasan induksi mindhah luwih akeh energi saben milimeter persegi tinimbang semangat sing mbukak. Cukup, induksi bisa ngrebut bagean liyane saben jam tinimbang proses alternatif.
2. Cepet luwih cepet
Induksi cocog kanggo integrasi sejajar. Kumpulan bagean maneh ora kudu disingkirake utawa dikongkon nggawa brazing. Kontrol elektronik lan koil khusus ayo gabung karo proses brazing menyang proses produksi sing lancar.
3. Kinerja konsisten
Pemanasan induksi bisa dikontrol lan bisa dibaleni. Ketik paramèter proses sing dikepengini menyang peralatan induksi, lan bakal ngulang siklus panas kanthi mung nyimpang.

4. Kontrol unik

Induksi ngidini para operator ndeleng proses brasil, ana sing angel diobong. Pemanasan iki lan tepat nyilikake risiko overheating, sing nyebabake sendhi sing ringkih.
5. Lingkungan sing luwih produktif
Api sing mbukak nggawe lingkungan kerja sing ora nyaman. Moral operator lan produktivitas nandhang asil. Induksi meneng. Lan meh ora ana kenaikan suhu sekitar.
6. Sijine sampeyan bisa mlaku
Peralatan brazing Induksi DAWEI duwe tilas cilik. Stasiun induksi gampang diluncurake menyang sel produksi lan tata letak sing wis ana. Lan sistem seluler sing kompak, sampeyan ngidini sampeyan nggarap bagean sing angel diakses.
7. Ora ana proses kontak
Induksi ngasilake panas ing logam dhasar - lan ora ana liya. Iki proses tanpa kontak; logam dhasar ora nate kontak karo kobongan. Iki nglindhungi logam dhasar saka warping, sing banjur nambah kualitas panen lan kualitas produk.

ngapa milih induksi brazing

 

 

 
ngapa milih brazing induksi

 

Tinggi Frekuensi Induksi Brazing Diamond Sisipan

Tinggi Frekuensi Induksi Brazing Diamond Sisipan

Tujuan: Kemasukan berlian induksi Brazing menyang dering pengeboran baja

Material : • cincin baja lan sisipan miring • Werna shim preform • Fluks

Suhu:1300 - 1350 (700 - 730) ° F (° C)

Frekuensi:78 kHz

peralatan: DW-HF-15kW, sistem pemanas induksi, dilengkapi stasiun panas terpencil sing ngandung rong kapasitor 0.5 μF (total 0.25 μF). Koil pemanas induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

proses: Koil helical internal-njaba (A) digunakake kanggo ngasilake pola pemanasan sing dibutuhake. Tes awal ing dering dhewe nemtokake sistem tuning. Fluks ditrapake kanggo bagean lan shims wesi kasebut dilebokake menyang bolongan-bore (B). Iki diikuti karo berlian sintetis. Bagian kasebut dimuat ing koil lan bobot dilebokake ing perhiasan (C). RF Induction Heating Power dipigunakaké nganti mili. Kekuwatan dipateni lan bagian udara ngadhepi suhu kamar.

Asil / Keuntungan • kurang warping ring dibandhingake pemanasan induksi tungku • Ngurangi wektu siklus amarga wektu ramp-up lan cooldown