Karbida Gir Baja menyang Baja Baja Kanthi Pemanasan Induksi

Karbida Gir Baja menyang Baja Baja Kanthi Pemanasan Induksi

adil
Karbida karbida kanggo baja

Wear
Pasokan Daya Pemanasan Induksi DW-UHF-6kw
koil khusus frekuensi dhuwur

Parameter tombol
Daya: 1.88 kW
Suhu: Kira-kira 1500°F (815°C)
Wektu: 14 sec

Bahan
Koil- 
2 giliran helical (20 mm ID)
1 planar giliran (40 mm OD, 13 mm Dhuwur)

Karbida- 
13 mm OD, kekandelan tembok 3 mm

Piece baja-
20 mm OD, ID 13 mm

Proses Brazing Induksi:

  1. Kanggo nduduhake penghapusan aloi, "campuran aloi dadi dering" supaya dipasang ing tabung kirim tengah. Cara iki nyedhiyakake jumlah seragam kanggo saben siklus, nyebabake sendi seragam lan wetting.
  2. Koil sing digawe khusus banjur dilebokake ing sisih baja, ing endi wis disetel suwene 14 detik kanggo nyandhang wesi.
  3. Wesi digawe panas udakara udakara 1500°F (815)°C
  4.  Sepisan kasebut ditinggalake sepi lan digawe adhem karo hawa sekitar

Hasil / Keuntungan:

  • Brazing sukses kabeh ing sangisore 20 detik kanthi 2-kW
  • Kualitas lan mbalekake saka sendi sing kurang ajar
  • Tambah produktivitas
  • Rings kudu dikembangake kanggo sendi khusus kanggo nyegah panggunaan wesi sing akeh banget
  • Kontrol sing tepat wektu lan suhu