Induksi Alat Botol Karbida Induksi

Indikator Frekuensi Dhuwur Brazing Carbide Tipping Aplikasi Alat Kesehatan

Tipping Carbide khusus induction brazing proses ing endi bahan tip sing atos ditrapake ing bahan dhasar kanggo ngasilake canggih.

Tujuan:

Tujuan saka aplikasi iki: Tipping alat karbida karbida induksi alat medis Dheweke pengin nggunakake teknologi pemanas induksi kanggo ngganti obor lan entuk proses brasil sing luwih resik.

Peralatan Baju Baju Induksi:

DW-HF-15 peralatan kurang ajar disetel 40% kanggo ngrampungake proses kasebut. Kontrol tahap digital adaptif nyedhiyakake operasi sing efisien kanthi kisaran frekuensi sing amba.

 

Proses Brazing Induksi:

Pemotong pin waja tahan karat 6 13/16 "(17 cm) kanthi area wiyar 0.775" (1.96 cm) kanggo digawe panas kudu dipasang nganggo rong sisipan karbida 25/32 "(1.98 cm), 1/8" (7.8 mm) ambane, ambane 3/32 "(2.54 cm). Ana tumpang tindih 9/16 "(1.42 cm) dawane 1/8" (25.4 mm) (ing saben sisih endhas kepala) lan ambane 1/16 "(1.58 mm).

Fluks brazing ditrapake ing area sendi. Sisipan karbida banjur dilebokake ing antarane pra-bentuk. Majelis ditutup bebarengan lan digawa menyang induksi pemanas induksi. Panas ditrapake nganti 8 detik tekan suhu ~ 1400 ° F (760 ° C). Bagean kasebut sukses diasilake bebarengan.

Industri: Kesehatan & Gigi