tabung baja brazing induksi menyang tabung tembaga

tabung induksi-brazing-baja-tabung-menyang-tembaga-tabung

Tabung Baja Baja Induksi Frekuensi Tinggi menyang Tujuan Tabung Tembaga Tujuane yaiku kanggo tabung baja menyang tabung tembaga sajrone 60 detik nggunakake alloy fluks lan brazing. Peralatan DW-UHF-10kw induksi pemanas brazing Bahan putar koil diameteripun kaping kalih • Tabung baja lan panrima tembaga • Paduan braze (CDA 681) • B-1 fluks… Waca liyane