Karbida Gir Baja menyang Baja Baja Kanthi Pemanasan Induksi

Baja Karbida Baja menyang Baja Kanthi Tujuan Pemanasan Induksi Baja karbida menyang komponen baja DW-UHF-6kw Pasokan Daya Pemanasan Induksi koil koil frekuensi tinggi frekuensi Parameter Kunci Daya: 1.88 kW Suhu: Udakara 1500 ° F (815 ° C) Wektu: 14 detik Bahan Koil- 2 puteran heliks (ID 20 mm) 1 puteran planar (40 mm OD, Dhuwur 13 mm) Karbida- 13… Waca liyane

Induksi Brazing Carbide Tipping ing Alat Baja Nglereni

Indikator Brazing Carbide Tipping ing Alat Alat Baja Motif Tujuan: Produsen alat pemotong CBN lan PCD utama pengin nambah produktivitas kanthi fokus panas ing wilayah sing sithik banget kanggo nyuda rasa panas lan nambah proses tipping karbida. Proses Brazing Induksi: Pelanggan nyedhiyakake awak baja segi telu, saben sisih ~ 16.5 mm (0.65 inci). Tipping karbida brazing induksi kudu ditindakake ing 3… Waca liyane

Induksi Alat Botol Karbida Induksi

Tipping Karbida Induksi Frekuensi Dhuwur Dhuwur Piranti Medis Aplikasi Carbide Tipping minangka proses brasil induksi tartamtu sing bahan tipis diaplikasi menyang bahan dasar kanggo ngasilake ujung sing paling angel. Tujuan: Tujuan aplikasi iki: Tipping alat karbida karbida induksi alat medis Dheweke pengin nggunakake induksi… Waca liyane

Induksi Brazing Carbide to Steel

Tujuan karbida brasil induksi frekuensi dhuwur dadi baja. Peralatan sing Disaranake Piranti sing disaranake kanggo aplikasi iki yaiku mesin brazing induksi DW-HF-45KW kanthi stasiun pemanas jarak jauh. Bahan: Kepala bor baja magnetik gedhe kanthi karbida. Kepala kira-kira 8 "OD x 4" (203.2mm OD x 101.6mm) tebal, poros 11 "(279.4mm) dawa x 2" (50.8mm) nganti… Waca liyane

Induksi Carbide Brazing Kanggo Baja

Induksi Tujuan Baja karbida karbida menyang bagean waja Peralatan DW-HF-15kw Induksi Pemanasan Induksi Pemanasan koil khusus HLQ koil Parameter Kunci Daya: 5.88 kW Suhu: Udakara 1500 ° F (815 ° C) Wektu: 10 detik Bahan Koil- 2 puteran heliks (20 mm ID) 1 puteran planar (40 mm OD, Dhuwur 13 mm) Karbida- 13 mm OD, ketebalan tembok 3 mm Baja ... Waca liyane

Induksi Brazing Parts Steel kanggo Plate Carbide Tungsten

Baja Baja Baja Induksi menyang Piring Karbida Tungsten Objektif Induksi Baja Bagian Baja menyang Peralatan Piring Karbida Tungsten DW-UHF-6KW-III mesin brazing induksi genggam Tes 1 Bahan • Batang baja: 19.05 mm (0.75 ″) OD, 82.55 mm (3.25 ″) Dawane • Plat Tungsten Carbide: 38.1 mm (1.5 ″) OD, 10.16 mm (0.4 ″) Kandel • Paduan: 19.05 mm (0.75 ″) Cakram bokong ... Waca liyane

Induksi Brazing Carbide Onto Steel Part

Induksi Brazing Carbide On Steel Steel Targeting Carbide karbida menyang bahan kerja baja Peralatan DW-UHF-6KW-III Induksi Geser Pemanas Parameter Kunci Daya: 4kW Suhu: Udakara 1500 ° F (815 ° C) Wektu: 16 detik Bahan Koil- 2 puteran heliks (ID 20 mm) 1 planar turn (40 mm OD, 13 mm Dhuwur) Karbida- 13 mm OD, ketebalan tembok 3 mm Baja ... Waca liyane

Induksi Brazing Carbide To Stainless Steel

Carbide Brazing Induction To Shaft Steel With IGBT Heating Units

Tujuan: Ngerjengake karbok berbentuk kon menyang batang stainless steel kanggo penggali
Karbida bentuk Cone karbida 1.12 "(28.4mm) dia, poros baja 1.5" (38.1mm), poros stainless steel 1.12 "(28.4mm) lan macem-macem dawa, fluks brasil ireng lan shim
Suhu 1500 ºF (815 ºC)
Frekuensi 277 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-10 kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 1.0μF kanthi total 0.5μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks telung puter digunakake kanggo nancep karbida menyang poros. Poros baja wis diencerke lan brim shim dilebokake ing ndhuwur. Ujung karbida diencerke lan dilebokake ing sisih ndhuwur kayu, nutupi bolongan countersunk ing karbida. Bolongan kasebut ora diencerake amarga fluks kasebut outgases lan nyebabake karbida nambah tekanan lan nyoba ngusir poros. Daya digunakake suwene 85 detik kanggo meksa shim kanggo mili lan nggawe sendi sing apik.
Pelanggan DAWEI duwe pelanggan sing ora seneng karo kualitas tukang golek sing digger saengga pelanggan golek proses brasil kualitas sing luwih apik. Pelanggan DAWEI seneng banget karo conto para tukang gali lan bantuan sing ditampa saka laboratorium Ameritherm nalika ngembangake proses nyembelih.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pemanasan lokal kanthi cepet mung ing ngendi perlu
• Nggawe sendi sing resik, bisa dikontrol
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
• Malah panyebaran pemanasan

brazing carbide to shaft

 

 

 

 

 

 

induksi brazing carbide to shaft

 

 

 

 

 

 

 

brazing carbide to stainless steel shaft

Ngombe poros karbida kanthi induksi

Ngombe poros karbida kanthi induksi

Tujuan: Ngepelake batang karbida menyang tabung baja

Bahan: Poros karbida 1/8 ″ nganti 1 ″ diameter (ukuran beda-beda) Tabung baja 3/8 ″ nganti 1 ¼ ”OD solder Perak

Suhu: nuduhake cat

Suhu: 1400 ° F kanggo 60 detik Frequency300 kHz

Peralatan: DW-UHF-6KW-III, 150-400 kHz sistem pemanasan induksi padat sing dilengkapi stasiun panas terpencil sing ngandung rong kapasitor 0.66 μF (total 1.32 μF) Kawat helical multi-turn

Proses: Solder perak ditrapake ing garan karbida lan tabung baja. Reresik ing antarane rong bagean udakara .0005 ″. Sepotong cekelan solder cilik dilebokake ing sisih banjur bagean kasebut digawe panas. Sampeyan mbutuhake udakara 60 detik kanggo mili meksa kanthi migrasi panas lan aliran solder sing paling apik. Sanajan bagean kasebut bisa digawe panas luwih cepet, asil optimal dipikolehi 60 detik.

Hasil / Keuntungan: Pemanasan induksi nyedhiyakake, sanajan panas. Tegese panas sing ditindakake dibutuhake kanggo nyiyapake solder kanggo ngetokake reregetan ing bagean kanggo njamin sambungan sing apik.