proses pemanasan induksi kanthi gas inert lan teknologi vakum

proses pemanasan induksi kanthi teknologi gas inert lan vakum Bahan khusus utawa area aplikasi mbutuhake proses khusus. Flux sing digunakake sajrone proses brasil induksi konvensional asring nyebabake korosi lan kobongan ing benda kerja. Gawan fluks uga bisa nyebabake gangguan komponen komponen kasebut. Salajengipun, amarga oksigen sing ana… Waca liyane

Gabungan Logam kanthi Brazing lan Las

Jointing Metal karo Brazing lan Las Ana sawetara cara sing kasedhiya kanggo gabung karo logam, kalebu welding, brazing lan solder. Apa bedane welding lan brrazing? Apa bedane brazing lan soldering? Ayo goleki bedane plus kaluwihan komparatif uga aplikasi umum. Diskusi iki bakal nambah pangerten babagan logam… Waca liyane

Karbida Gir Baja menyang Baja Baja Kanthi Pemanasan Induksi

Baja Karbida Baja menyang Baja Kanthi Tujuan Pemanasan Induksi Baja karbida menyang komponen baja DW-UHF-6kw Pasokan Daya Pemanasan Induksi koil koil frekuensi tinggi frekuensi Parameter Kunci Daya: 1.88 kW Suhu: Udakara 1500 ° F (815 ° C) Wektu: 14 detik Bahan Koil- 2 puteran heliks (ID 20 mm) 1 puteran planar (40 mm OD, Dhuwur 13 mm) Karbida- 13… Waca liyane

Induksi Brazing Carbide Tipping ing Alat Baja Nglereni

Indikator Brazing Carbide Tipping ing Alat Alat Baja Motif Tujuan: Produsen alat pemotong CBN lan PCD utama pengin nambah produktivitas kanthi fokus panas ing wilayah sing sithik banget kanggo nyuda rasa panas lan nambah proses tipping karbida. Proses Brazing Induksi: Pelanggan nyedhiyakake awak baja segi telu, saben sisih ~ 16.5 mm (0.65 inci). Tipping karbida brazing induksi kudu ditindakake ing 3… Waca liyane

Induksi Alat Botol Karbida Induksi

Tipping Karbida Induksi Frekuensi Dhuwur Dhuwur Piranti Medis Aplikasi Carbide Tipping minangka proses brasil induksi tartamtu sing bahan tipis diaplikasi menyang bahan dasar kanggo ngasilake ujung sing paling angel. Tujuan: Tujuan aplikasi iki: Tipping alat karbida karbida induksi alat medis Dheweke pengin nggunakake induksi… Waca liyane

tabung baja brazing induksi menyang tabung tembaga

tabung induksi-brazing-baja-tabung-menyang-tembaga-tabung

Tabung Baja Baja Induksi Frekuensi Tinggi menyang Tujuan Tabung Tembaga Tujuane yaiku kanggo tabung baja menyang tabung tembaga sajrone 60 detik nggunakake alloy fluks lan brazing. Peralatan DW-UHF-10kw induksi pemanas brazing Bahan putar koil diameteripun kaping kalih • Tabung baja lan panrima tembaga • Paduan braze (CDA 681) • B-1 fluks… Waca liyane

Induksi Coping Coping Kanggo Bagéan Tembaga

Tembaga Baja Induksi Tujuan menyang bagean Tembaga Spacer. Bahan kerjo digawe panas nganti 2012˚F (1100˚C) sajrone 1 menit. Peralatan sing Disaranake Peralatan sing disaranake kanggo aplikasi iki yaiku mesin pemanas induksi DW-HF-45kw Bahan: Bagean tembaga: 0.55 "x 1.97" kandel dawa x 1.18 "jembar x 0.2" dawane (kandel 14 mm & dawa 50 mm x 30… Waca liyane

Induksi Coping Stainless Steel Tubing

Teknologi Gabungan Tubing Stainless Steel Induksi Profesional Tujuane aplikasi tes brazing induksi iki yaiku kanggo Induksi Brazing Tubing Baja Baja Campuran kanthi rata-rata kanggo nambah pengulangan. Industri: Peralatan Otomotif: Mesin brazing induksi DW-UHF-10KW Wektu: 15 detik. Bahan: Tetep Suhu Flux Ireng Silv: 1472 ° F (800 ° C) Tenaga: Proses 8 kW: Rong tabung tahan karat ing endi… Waca liyane

tembaga induksi rod lan tembaga

induksi batang tembaga lan kuningan induksi Tujuan Induksi Besi tembaga lan kuningan batang lan tali kanggo ngganti operasi obor. Proses obor saiki ngasilake kontaminan sing akeh banget ing majelis, lan mbutuhake rework ekstensif sawise operasi nyusoni. Peralatan DW-UHF-40KW mesin brazing induksi frekuensi tinggi Bahan bakar Koil konektor terbuka ujung terbuka • Kupon tembaga… Waca liyane

Induksi Brazing Carbide Onto Steel Part

Induksi Brazing Carbide On Steel Steel Targeting Carbide karbida menyang bahan kerja baja Peralatan DW-UHF-6KW-III Induksi Geser Pemanas Parameter Kunci Daya: 4kW Suhu: Udakara 1500 ° F (815 ° C) Wektu: 16 detik Bahan Koil- 2 puteran heliks (ID 20 mm) 1 planar turn (40 mm OD, 13 mm Dhuwur) Karbida- 13 mm OD, ketebalan tembok 3 mm Baja ... Waca liyane