proses pemanasan induksi kanthi gas inert lan teknologi vakum

proses pemanasan induksi kanthi gas inert lan teknologi vakum

Materi khusus utawa area aplikasi mbutuhake proses khusus.

Flux sing digunakake sajrone proses brasil induksi konvensional asring nyebabake korosi lan kobongan ing benda kerja. Gawan fluks uga bisa nyebabake gangguan komponen komponen kasebut. Salajengipun, amarga oksigen sing ana ing swasana perubahan warna benda kerja.

Masalah kasebut bisa dihindari nalika nggawe bensin utawa gas vakum. Cara gas inert bisa dikombinasikake kanthi apik karo pemanasan induktif amarga ora ana geni sing mbukak sajrone nyusup induksi ing sangisore gas protèktif lan kahanan sing gegandhengan karo aliran bisa dikontrol luwih apik.