proses hardening induksi

Proses Pengerasan Induksi Frekuensi Tinggi

Induksi hardening digunakake khusus kanggo hardening / quenching saka bantalan lumahing lan poros uga bagean kanthi rumit sing mung kudu area tartamtu digawe panas.

Liwat pilihan frekuensi operasi ing sistem pemanas induksi, ambane seng nembus asil ditetepake.

Kajaba iku, bisa diputusake manawa wilayah kasebut bakal dikencengi ing udhara, kanthi banyu utawa kanthi emulsi pengeras khusus. Gumantung saka medium sing adhem, level atose beda bisa ditindakake.

Induksi hardening bisa diwujudake minangka solusi manual utawa otomatis. Ana uga kamungkinan kanggo ngencengi proses terus-terusan.

  • Cocog kanggo hardening lan tempering saka macem-macem bahan kerja, kayata induksi pengerasan poros, gir, rel pandhuan, cakram, pin, lan bagean liyane;
  • Iki nduweni fungsi hardening terus-terusan, hardening simultan, hardening segmented segmentation, lan segmented hardening simultan;
  • Gunakake sistem kontrol numerik utawa PLC lan sistem regulasi konversi konversi frekuensi kanggo nyadari posisi benda kerja lan pemindaian, lan sambungake PLC lan pasokan listrik dadi panas kanggo mujudake produksi kanthi otomatis.
  • Vertikal (pengerasan bagian poros) + horisontal (pengerasan bagean ring gir)

Hardening minangka salah sawijining Pemanasan induksi HLQ area aplikasi utama sistem tenaga. Atusan solusi pengerasan kita saiki digunakake ing saindenging jagad - umume ana ing industri otomotif.

Keuntungan utama pemanasan induksi kanggo hardening yaiku mung sawetara detik. Ing tungku, proses sing padha bisa nganti pirang-pirang jam utawa malah dina. Kepiye carane bisa dadi?

Wangsulane yaiku induksi fenomenal nalika ngasilake panas kanthi cepet. Sabanjure, tegese sampeyan bisa nggabungake hardening ing proses produksi. Kosok baline ing tungku, luwih akeh wektu (ngilangi panas luwih gedhe) lan mbutuhake komponen kasebut pindhah menyang tungku dhewe utawa menyang subkontraktor.

Integrasi hardening ing baris nyuda kaping timbal sampeyan.

Sampeyan bisa ngontrol kualitas, wektu lan biaya pangiriman. Ora perlu ngeterake komponen kilo maneh lan maju, sing ngirit energi lan lingkungan. Lan pungkasan nanging ora kalah, sampeyan nyuda jumlah administrasi minimal.

Sistem Daya Pemanasan Induksi HLQ wis pengalaman suwene pirang-pirang taun ing pengerasan induktif lan temperamen karya sing beda-beda. Intine saben sistem Hardening yaiku HLQ Induction Heating Heating Systems Power Induction Source Power Panas, konverter frekuensi induksi paling maju ing industri. Konverter sing dikepengini iki mbantu njamin asil pengerasan sing optimal - saben dina saben taun

The mesin induksi hardening kalebu Scanning Vertical, Horizontal (tanpa tengah) Scanning lan mesin khusus - lan sumber daya induksi kompensasi serial lan / utawa paralel kanthi macem-macem daya output lan frekuensi.

  • Alat mesin pengerasan seri iki nggunakake teknologi kontrol nomer, duwe fungsi quenching terus-terusan, bebarengan, kanthi bagean lan terus-terusan, utamane digunakake kanggo pembakaran batang, cakram, pin lan gir induksi, lan ditampilake kanthi presisi pemadaman sing dhuwur. alat mesin pengeras sing digunakake kanthi nyambungake karo frekuensi medium, frekuensi superaudio, frekuensi dhuwur lan mesin pemanas induksi frekuensi ultrahigh.
  • Fitur alat mesin quenching / hardening CNC:
  • Sistem CNC: Mesin mesin quenching frekuensi tinggi bisa nyusun lan nyimpen macem-macem program proses quenching miturut macem-macem persyaratan workpiece.
  • HMI: tampilan program lan antarmuka mesin manungsa ditampilake ing basa Inggris lan Cina.
  • Nyetel kontrol: bisa ngontrol daya panas kanggo miwiti, mandheg, bagean dadi panas lan adhem, kacepetan puteran lan kacepetan gerakan.
  • Lathe: nganggo struktur gandheng kanthi fungsi tahan karat sing apik.
  • Bagian pangaturan paling ndhuwur: nganggo pangaturan listrik, kanggo nyadari clamping kanthi dawa kerja sing beda-beda.
  • Sistem meja kerja: nganggo sekrup bola lan motor servo kanggo nyopir, nyopir cahya, presisi pandhuan dhuwur lan posisi sing akurat.
  • Sistem rotasi poros utama: nganggo frekuensi pangaturan frekuensi kanggo nyadari kacepetan rotasi bagean sing disetel terus.
  • Bagian kontrol listrik: alat mesin duwe fungsi proteksi sing ngeculake kekuwatan, duwe keamanan lan reliabilitas sing dhuwur.
  • Pigura: digawe nganggo piring waja sing kandel, kanthi jendhela lan lawang geser, nyegah cipratan banyu, gampang mbukak bagean lan ngawasi proses pengerasan.

Alat mesin penguat vertikal / quenching vertikal

Alat mesin pengerasan seri iki nggunakake teknologi kontrol nomer, duwe fungsi quenching terus-terusan, bebarengan, kanthi bagean lan terus-terusan, utamane digunakake kanggo pembakaran batang, cakram, pin lan gir induksi, lan ditampilake kanthi presisi pemadaman sing dhuwur. alat mesin pengeras sing digunakake kanthi nyambungake karo frekuensi medium, frekuensi superaudio, frekuensi dhuwur lan mesin pemanas induksi frekuensi ultrahigh.

Miturut macem-macem bahan kerja, ana jinis vertikal, jinis horisontal,jinis tertutup, jinis khusus, lsp.

1. Standar SK-500/1000/1200/1500 jinis obah benda kerja Kanggo poros, disk, pin lan pengerasan gir

2.SK-2000/2500/3000/4000 Tipe obah trafo, Digunakake kanggo dawa panas luwih saka 1500mm batang

3.Jinis tertutup: Khusus kanggo poros gedhe, Lingkungan kerja sing luwih resik.

4. Alat mesin pengeras horisontal

SK-500/1000/1200/1500/2000/2500/3000/4000 Digunakake kanggo batang lancar

5.Jinis khusus

Parameter Teknis

model SK-500 SK-1000 SK-1200 SK-1500
Dawa pemanasan maksimal (mm) 500 1000 1200 1500
Diameter pemanasan maksimal (mm) 500 500 600 600
Dawane maksimal (mm) 600 1100 1300 1600
Bobot maksimum workpiece (Kg) 100 100 100 100
Kacepetan rotasi workpiece (r / min) 0-300 0-300 0-300 0-300
kacepetan obah benda kerja (mm / mnt) 6-3000 6-3000 6-3000 6-3000
cara cooling Pendinginan Hydrojet Pendinginan Hydrojet Pendinginan Hydrojet Pendinginan Hydrojet
voltase input 3P 380V 50Hz 3P 380V 50Hz 3P 380V 50Hz 3P 380V 50Hz
daya Motor 1.1KW 1.1KW 1.2KW 1.5KW
Ukuran LxWxH (mm) 1600 x800 x2000 1600 x800 x2400 1900 x900 x2900 1900 x900 x3200
bobot (Kg) 800 900 1100 1200

 

model SK-2000 SK-2500 SK-3000 SK-4000
Dawa pemanasan maksimal (mm) 2000 2500 3000 4000
Diameter pemanasan maksimal (mm) 600 600 600 600
Dawane maksimal (mm) 2000 2500 3000 4000
Bobot maksimum workpiece (Kg) 800 1000 1200 1500
kacepetan rotasi benda kerja (r / min) 0-300 0-300 0-300 0-300
kacepetan obah benda kerja (mm / mnt) 6-3000 6-3000 6-3000 6-3000
cara cooling Pendinginan Hydrojet Pendinginan Hydrojet Pendinginan Hydrojet Pendinginan Hydrojet
voltase input 3P 380V 50Hz 3P 380V 50Hz 3P 380V 50Hz 3P 380V 50Hz
daya Motor 2KW 2.2KW 2.5KW 3KW
Ukuran LxWxH (mm) 1900 x900 x2400 1900 x900 x2900 1900 x900 x3400 1900 x900 x4300
bobot (Kg) 1200 1300 1400 1500

Fitur alat mesin pengerasan / quenching CNC:

Sistem 1.CNC: Sistem CNC mesin pengeras frekuensi dhuwur bisa nyusun lan nyimpen macem-macem program proses quenching miturut macem-macem persyaratan workpiece.

2.HMI: jinis pemrograman lan tampilan antarmuka mesin manungsa ing basa Inggris lan Cina.

3. Kontrol nyetel: bisa ngontrol daya panas kanggo miwiti, mungkasi, bagean dadi panas lan wektu adhem, kacepetan rotasi lan kacepetan gerakan.

4. Lathe: nganggo struktur gandheng kanthi fungsi tahan karat sing apik.

5. bagean pangaturan ndhuwur: nganggo imbuhan listrik, kanggo nyadari clamping saka karya dawa sing beda-beda.

6. Sistem meja kerja: nganggo sekrup bola lan motor servo kanggo nyopir, nyopir lampu, presisi pandhuan dhuwur lan posisi sing akurat.

7. Sistem rotasi batang utama: nggunakake frekuensi pangaturan sing beda kanggo nyadari kacepetan rotasi bagean sing disetel terus.

8. Bagian kontrol listrik: alat mesin duwe fungsi proteksi sing ngeculake kekuwatan, duwe keamanan lan linuwih.

9. Frame: digawe nganggo piring baja sing kandel, kanthi jendhela lan lawang geser, nyegah banyu cipratan, gampang dipasang bagean lan ngawasi induksi hardening proses.