Stres induksi ngeculake kosong sing rata

Induksi Ngurangi stres ditrapake kanggo campuran wesi ferrous lan non-ferrous lan dimaksudake kanggo ngilangi tekanan residual internal sing digawe dening proses manufaktur sadurunge, kayata mesin, rolling adhem, lan welding. Tanpa, pangolahan sabanjure bisa nyebabake distorsi sing ora bisa ditampa lan / utawa materi kasebut bisa ngalami masalah layanan kayata retakan korosi stres. Perawatan kasebut ora dimaksudake kanggo ngasilake pangowahan penting ing struktur material utawa sifat mekanik, mula biasane diwatesi ing suhu sing cukup sithik.

Baja karbon lan baja paduan bisa diwenehi rong jinis stres:

1. Perawatan biasane 150-200 ° C ngilangake tekanan puncak sawise ngerasake tanpa nyuda rasa atos (kayata komponen, bantalan kasus, lan liya-liyane)

2. Perawatan biasane 600-680 ° C (kayata sawise ngelas, mesin lan liya-liyane) nyuda stres kanthi sakabehe.

adil

Stres ngilangi kosong karbon rata ing rata-rata 30 kaki / 9.1 meter per menit kanggo nyuda atose njaba 2 "/ 51mm ing saben sisih kanggo ngilangi masalah retak karo produk pungkasan
Bahan: Kosong kosong baja karbon (ambane 5.7-10.2 ”/ 145-259mm lan kandel 0.07-0.1” /1.8-2.5mm)
Suhu: 1200 ºF (649 ºC)
Frekuensi: 30 kHz
Peralatan Pemanasan Induksi: Sistem pemanas induksi HLQ 200kW 10-30 kHz dilengkapi stasiun panas jarak jauh sing ngemot wolung kapasitor 10 μF
- Koil pemanasan induksi kaping pirang-pirang sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki
Kosong kosong baja karbon bakal mbukak liwat kumparan induksi kanthi laju 30 kaki / 9.1 meter per menit kanggo sabar utawa stres ngatasi baja karbon. Sajrone proses iki, baja karbon bakal panas nganti 1200 ºF (649 ºC). Iki bakal cukup kanggo mbusak kerja keras saka 2 "/ 51mm saben sisih jembaré.

Hasil / Keuntungan

Kacepetan: Induksi kanthi cepet ngetokake baja karbon nganti suhu, sing ngidini tingkat 30 kaki per menit
- Efisiensi: Pemanasan induksi ora mung ngirit wektu produksi, uga ngirit biaya energi
–Footprint: Induksi njupuk tilas sing asor, dadi gampang dileksanakake ing proses produksi kayata
siji iki

Perawatan biasane 150-200 ° C ngilangi tekanan puncak sawise ngerasake tanpa nyuda rasa atos (kayata komponen, bantalan kasus, dll.):

–Rawatan biasane 600-680 ° C (kayata sawise welding, mesin lan liya-liyane) nyuda stres kanthi sakabehe.

–Alloy non-ferrous stres lega ing macem-macem suhu sing ana gandhengane karo jinis lan kondisi paduan. Wesi sing wis atos umur diwatesi kanggo stres ngredhakaké suhu ngisor suhu tuwa.

Baja tahan karat Austenitik kaku ditekan ing ngisor 480 ° C utawa luwih saka 900 ° C, suhu ing antarane nyuda resistansi korosi ing nilai sing ora stabil utawa kurang-karbon. Pangobatan ing ndhuwur 900 ° C asring anneal solusi lengkap.

Normalisasi Ditrapake kanggo sawetara, nanging ora kabeh, baja teknik, normalisasi bisa dadi alus, harden utawa stres bisa ngredhakke materi, gumantung saka kahanan awal. Tujuan saka perawatan yaiku kanggo ngatasi efek saka proses sadurunge, kayata casting, forging utawa rolling, kanthi nyaring struktur non-seragam sing wis ana sing bisa ningkatake mesin / formabilitas utawa, ing bentuk produk tartamtu, nyukupi persyaratan properti mekanik pungkasan.

Tujuan utamane yaiku supaya baja supaya, sawise mbentuk sabanjure, komponen bakal menehi respons kanthi puas marang operasi pengerasan (kayata mbantu stabilitas dimensi). Normalisasi kalebu pemanasan baja sing cocog karo suhu sing biasane ana ing kisaran 830-950 ° C (ing utawa sadhuwure suhu pengerasan baja pengeras, utawa ing sadhuwure suhu karburasi kanggo baja karburasi) banjur adhem ing udhara. Pemanasan biasane ditindakake ing udara, mula mesin utawa pagawean permukaan mengko dibutuhake kanggo mbusak lapisan skala utawa dekarburisasi.

Baja pengerasan udara (kayata sawetara baja gir otomotif) asring "tempered" (subkritik annealed) sawise normalake kanggo lembutake struktur lan / utawa ningkatake mesin. Akeh spesifikasi pesawat uga mbutuhake kombinasi perawatan kasebut. Baja sing ora biasane dinormalisasi yaiku baja sing bakal ngencengi sajrone pendinginan udara (kayata akeh alat baja), utawa sing ora duwe mupangat struktural utawa ngasilake struktur utawa sifat mekanik sing ora cocog (kayata baja tahan karat).