Aplikasi Pemanasan Musim Semi Induksi

Piranti kanggo Induksi hardening spring sing duwe bentuk heliks utawa tawon. Aparatur kasebut nduweni sistem dhukungan rotasi lan sistem pemanas induksi. Sistem dhukungan rotasi dirancang kanggo ndhukung musim semi nalika musim semi digawe panas dening sistem pemanas induksi. Ing sistem pemanas induksi duwe sistem coil induksi sing duwe sistem coil. Sistem koil duwe wilayah sing jembar sing dirancang kanggo nampa spring lan dadi panas spring nalika spring didhukung ing sistem dhukungan rotasi.

Spring coil utawa spring leaf digawe dening deformasi profil baja sing panas. Amarga ciri khas baja musim semi, ana persyaratan tartamtu kanggo suhu lan wektu dadi panas sajrone proses pemanasan. Kajaba preheating sadurunge muter menyang kumparan musim semi utawa penempaan menyang spring leaf, ana uga panjaluk perawatan panas sing beda, kayata annealing kawat batang spring, lan pengerasan permukaan induksi panel baja. Duwe ciri khas pemanasan cepet, mati kanthi cepet, kontrol output daya sing akurat, lan beda-beda kisaran frekuensi, HLQ soket listrik pemanasan induksi cocog banget kanggo pemanasan deformasi termal saka baja musim semi, utamane ing industri suku cadang mobil sing nglibatake spring leaf utawa pabrik manufaktur semi-bearings. Dirancang dening para profesional ing HLQ, kita piranti pemanas induksi kabeh wis dilengkapi kaluwihan ngirit energi, wiwitan / mandeg cepet, wektu siklus tugas 24 jam, titik tenaga dhuwur, otomatisasi dhuwur, efisiensi dhuwur, gampang dijaga, lan umur dawa digunakake. Pemanas induksi kita wis akeh dingerteni para pelanggan ing industri produksi baja musim semi.

Proses pengerasan induksi logam minangka proses standar sing digunakake ing pabrikan musim semi. Salah sawijining proses pengerasan umum yaiku tungku atmosfer tradisional. Proses pengerasan kaya ngono alon banget. Springs bisa digawe saka macem-macem logam (kayata, stainless steel, baja karbon, baja campuran, lsp). Nalika logam ing musim semi wis dikencengi lan dikendhaleni, paramèter metalurgi tartamtu kayata atose lan struktur mikro bisa dipikolehi.
Nalika musim semi dikencengi tungku atmosfer tradisional, musim semi pisanan dilebokake ing oven sing disetel ing suhu tartamtu sajrone wektu tartamtu. Sawise iku, musim semi dicopot lan dipenuhi minyak utawa cairan quenching liyane. Sawise proses pengerasan awal iki, atose musim semi umume luwih dhuwur tinimbang sing dikarepake. Kayane, musim semi umume ngalami proses tempering nganti musim semi entuk sifat fisik sing dikarepake. Nalika musim semi diolah kanthi bener, sawetara struktur kristal saka baja diowahi dadi martensit tempered kanthi akeh karbida larut supaya bisa nyedhiyakake struktur inti musim semi lan kekarepan lumahing spring sing dikarepake.
Proses liyane sing digunakake kanggo spring hardening yaiku Induction heating. Proses pemanasan induksi kedadeyan kanthi ngindhuksi medan elektromagnetik ing bahan konduktif musim semi. Arus eddy ngasilake bahan konduktif sing resistensi nyebabake pemanasan Joule. Pemanasan induksi bisa digunakake kanggo dadi panas baja menyang titik leleh yen dibutuhake luwih saka cukup kanggo austenitisasi produk.
Proses pemanasan induksi bisa nyedhiyakake wektu siklus pemanasan sing luwih cepet tinimbang pemanasan kanthi tungku atmosfer tradisional, lan proses pemanasan induksi bisa nyederhanakake penanganan material ing sumber, lan bisa uga ndadekake otomatis nangani material musim semi ing proses pengerasan. Sanajan pemanasan induksi duwe sawetara kaluwihan tinimbang tungku atmosfer tradisional, pemanasan induksi saka spring duwe masalah kanthi panase musim semi kanthi rata ing saindenging spring, overheating ing pungkasan musim semi, lan njaga induksi pemanas induksi efisiensi.