Piranti Pemanasan Induksi

Description

Pasokan Alat Pemanasan Induksi

HLQ Induction Heating Machine Co ngasilake macem-macem persediaan piranti pemanas induksi kalebu seri kekuwatan frekuensi dhuwur, seri kekuwatan frekuensi medium, seri frekuensi panas ultrahigh kanggo pemanasan, pakan, penempelan, leleh, ikatan, welding, pengerasan lan pemanasan aplikasi permukaan panggunaan lan panggantos.

Karakteristik utama:

 

 

  • Modul IGBT lan teknologi kuwalik switching alus kaya ing produksi generator, bisa uga bisa dipercaya.
  • Cilik lan portabel, dibandhingake karo mesin kontrol SCR mung perlu ruang kerja 1 / 10. Efisiensi tinggi kanggo ngirit energi, efisiensi dhuwur lan daya adoh bisa dipertahankan
  • Generator bisa adaptasi ing kisaran frekuensi gedhe saka 1KHz nganti 2.0MHz, instalasi bisa ditindakake kanthi gampang banget miturut manual kita.
  • Siklus tugas 100, kemampuan kerja sing terus-terusan ing daya maksimal.
  • Daya tetep utawa mode kontrol tegangan sing konstan.
  • Tampilan daya output, frekuensi output, lan tegangan output.

Series model Input daya Max Input saiki Max Frekuensi osilasi input voltase Daur ulang tugas
M.F

.

DW-MF-15 Induction Generator 15KW 23A 1KHz-20KHz Miturut aplikasi 3phases380V ± 10% 100%
DW-MF-25 Induction Generator 25KW 36A
DW-MF-35Induction Generator 35KW 51A
DW-MF-45 Induction Generator 45KW 68A
DW-MF-70 Induction Generator 70KW 105A
DW-MF-90 Induction Generator 90KW 135A
DW-MF-110 Induction Generator 110KW 170A
DW-MF-160 Induction Generator 160KW 240A
DW-MF-300 Induction Generator 300KW 400A
DW-MF-45 Induction Heating Rod Forging Furnace 45KW 68A 1KHz-20KHz 3phases380V ± 10% 100%
DW-MF-70 Induction Heating Rod Forging Furnace 70KW 105A
DW-MF-90 Induction Heating Rod Forging Furnace 90KW 135A
DW-MF-110 Induction Heating Rod Forging Furnace 110KW 170A
DW-MF-160 Rod Pemanasan Induksi Palsu Tungku 160KW 240A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-15 15KW 23A 1K-20KHz 3phases380V ± 10% 100%
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-25 25KW 36A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-35 35KW 51A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-45 45KW 68A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-70 70KW 105A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-90 90KW 135A
DW-MF-110 Induction Melting Furnace 110KW 170A
DW-MF-160 Induction Melting Furnace 160KW 240A
DW-MF-110 Induction Hardening Equipment 110KW 170A 1K-8KHz 3phases380V ± 10% 100%
DW-MF-160Induction Hardening Equipment 160KW 240A
H.F

.

Seri DW-HF-15 DW-HF-15KW 15KVA 32A 30-100KHz Tahap tunggal 220V 80%
Seri DW-HF-25 DW-HF-25KW-A 25KVA 23A 20K-80KHz 3phases380V ± 10% 100%
DW-HF-25KW-B
Seri DW-HF-35 DW-HF-35KW-B 35KVA 51A
Seri DW-HF-45 DW-HF-45KW-B 45KVA 68A
Seri DW-HF-60 DW-HF-60KW-B 60KVA 105A
Seri DW-HF-80 DW-HF-80KW-B 80KVA 130A
Seri DW-HF-90 DW-HF-90KW-B 90KVA 160A
Seri DW-HF-120 DW-HF-120KW-B 120KVA 200A
Seri DW-HF-160 DW-HF-160KW-B 160KVA 260A
U.H

.

F

.

 

DW-UHF-4.5KW 4.5KW 20A 1.1-2.0MHz Single phase220V ± 10% 100%
DW-UHF-6.0KW 6.0KW 28A
DW-UHF-10KW 10KW 15A 100-500KHz 3phases380V ± 10% 100%
DW-UHF-20KW 20KW 30A 50-250KHz
DW-UHF-30KW 30KW 45A 50-200KHz
DW-UHF-40KW 40KW 60A 50-200KHz
DW-UHF-60KW 60KW 90A 50-150KHz

Teori piranti pemanas induksi

Ing piranti pemanas induksi kasebut, sirkuit osilasi seri diterapake, liwat trafo frekuensi dhuwur, voltase kurang lan daya arus dhuwur yaiku output kanggo mbukak koil induksi.
Mesin seri DW-HF-15KW lan DW-HF-25KW minangka model pertama sing digawe ing perusahaan kami, nggunakake komponen MOSFET lan IGBT lan teknologi kontrol inverting generasi pertama, mesin kasebut dilengkapi struktur sing sederhana, keandalan sing dhuwur lan regane murah, lan gampang digunakake lan didandani, lan saiki dadi mesin sing paling akeh digunakake ing China lan ing luar negeri.


Ing seri DW-HF-35KW lan DW-HF-45KW Induction heating mesin, modul IGBT lan teknologi kontrol inverting generasi kaping loro wis digunakake, yaiku dual control lan teknologi kuwalik. Ing teknologi anyar kasebut, daya output lan frekuensi osilasi dikontrol kanthi mandiri. kita nggunakake komponen IGBT lan voltase frekuensi dhuwur ngatur sirkuit kontrol kanggo ngontrol kekuwatan lan nggunakake komponen IGBT, seri osilasi lan sirkuit jejak otomatis kanggo nggayuh ngoper alus ing kursus kuwalik, kabeh nggawe mesin dadi luwih dipercaya lan bisa nggawe mesin bisa terus nganggo siklus tugas 100%.


Dibandhingake karo mesin kanthi teknologi generasi kaping pisanan, teknologi generasi kaping loro luwih cocog kanggo mesin tenaga gedhe supaya bisa dipercaya luwih dhuwur.
Amarga nggunakake teknologi canggih, mesin seri DW-HF-35KW lan DW-HF-45KW diukur kanthi kisaran frekuensi sing luwih gedhe, ukuran luwih cilik, trafo digawe adhem banyu, reliabilitas sing luwih dhuwur lan biaya ndandani sing luwih murah.


Ing njero seri DW-HF-70KW induction heating device, Modul IGBT lan teknologi kontrol inverting generasi katelu wis digunakake, yaiku teknologi kontrol alus lan dual lan teknologi kuwalik. Ing teknologi iki, daya output lan frekuensi bisa dikontrol lan diatur kanthi kapisah, modul IGBT lan teknologi kontrol switching alus digunakake ing sirkuit switching frekuensi dhuwur kanggo ngontrol daya output. Ing sirkuit terbalik, sirkuit IGBT lan frekuensi nelusuri digunakake kanggo entuk kontrol switching alus sing cepet lan akurat. Adopsi teknologi anyar ora mung nambah kualitas lan reliabilitas mesin, nanging uga ngatasi masalah teknologi kanthi tenaga gedhe mesin pemanasan induksi lan bisa nggarap siklus tugas 100%.

=