Induksi Hardening

Description

Induksi hardening perawatan disenengi kanggo bagéan sing kena kanggo loading abot. Aplikasi khas kalebu asline, weruh blades, shafts, stampings, spindles, gear lan paling bagean simetris. Pengobatan hardening induksi digunakake kanthi wiyar kanggo baja hardening permukaan, nanging bisa digunakake kanthi bahan-bahan liyane uga. Pengerasan angin kasusun saka bahan pemanasan ing suhu luwih saka 723ºC (temperatur austenit) lan banjur ngejurake baja kanthi cepet, asring kanthi ngilangi industri banyu. Tujuan aplikasi pemanasan induksi iki yaiku kanggo ndandani struktur baja kanggo nambah kekerasan, kekuwatan ngasilake, lan tension. Ing baja sing biasane diencerake karo pemanasan induksi ngemot saka 0.3% dadi karbon% 0.7.

induksi hardening treatment
induksi hardening treatment


kita duwe akeh induksi hardening solusi ing wilayah kasebut:
1. Induksi hardening treatment saka bagean mesin kayata klep, crankshaft, camshaft, rod sambungan lan dering starter
2. Induksi hardening perawatan saka bagean transmisi, umpamane CV, tulip lan shaft axle
3. Induksi hardening treatment saka suspensi bagean kayata rod absorber shock, sumber lan suspensi tangan
4. Induksi hardening treatment bagean kanggo gearboxes gear otomatis lan manual, contone dering, shafts selector, lan srengenge
5. Induksi hardening treatment saka kopling spring lan bantalan rem

Induksi hardening yaiku proses perawatan panas logam sing nawakake cara panas sing bisa dikontrol lan dilokalisasi tanpa kontak karo bagian logam utawa komponen sing dadi panas. Panas digawe kanthi ndorong arus listrik kanggo mili ing obyek kanggo digawe panas. Iki nyedhiyakake panas banget, ditargetake lan kanthi cepet nambani bahan konduktif.

Karbon baja
Baja paduan
Stainless steel
Powder metal
Cast iron
tembaga
aluminium