Desain Induksi Pemasangan Induksi

Description

Pemindai Pemindai Induksi Desainer lan Produsen kanggo proses brazing induksi, tungku melting, mesin permukaan hardening, welding preheat lan PWHT stress relieving machine, dsb.

 

Product Description

model Daya Output Input Saiki bobot Tegangan Input frekuensi
MYD-30KW 1 ~ 30KW 45A 110KG  

380V 3 phase,

4 kawat, 50 / 60Hz

 

(220V, 440V) Pilihan

 

2 ~ 40 KHZ
MYD-40KW 1 ~ 40KW 60A 120KG
MYD-50KW 1 ~ 50KW 75A 130KG
MYD-60KW 1 ~ 60KW 90A 135KG
MYD-80KW 1 ~ 80KW 120A 145KG
MYD-100KW 1 ~ 100KW 150A 168KG
MYD-120KW 1 ~ 120KW 180A 280KG

induksi pemanasan induksi

Parameter Teknis

 

Jinis pemanas Pemanasan Induksi
Pemanasan Rentang Tamp 0ºC ~ 1100ºC
Kacepetan Panas 5ºC ~ 400ºC saben menit
Jinis Pendingin Pendinginan Udara
Thermocouple Tipe K
Perekam Suhu Perekam Digital kanthi 6 Saluran
Koil induksi Koil Induksi empuk & koil induksi klem

The opsi bagean sistem pemanas induksi

l Daya pemanas induksi

l Koil induksi (Koil induksi clamp) utawa (Koil induksi alus)

l Kabel sambungan kanggo sing cocog kanggo nggandheng koil lan tenaga panas

l Kontrol suhu

l Layar tutul PLC

l Perekam suhu karo printer

l K tipe termonuklir & kabel sambungan

l Selimut Isolasi

l Lan bagean liyane.

induksi pemanasan induksi

Pemasok indikator MYD kanggo mbandhingaké panas sing tahan:

l Seragam

l Kacepetan Dhuwur

l Hemat Energi: 30-80%

fitur

l Pendinginan udara: bisa digunakake kanthi apik ing -10 ℃ -40 ℃

l Daya pemanas induksi: Panas proyek kerja kanthi kemul jampel. Kacepetan panas paling dhuwur lan efisiensi pemanasan kanthi energi kurang.

l Layar tutul PLC: Intuisi kanggo ndeleng lan gampang dioperasikake.

l Koil induksi alus: Gampang dipasang ing bagéyan kerja sing beda-beda.

l Koil Induksi bukaan sing bisa dicopot: gampang dioperasikake lan dipindhah.

l Perekam suhu: Cathet kabeh kurva pemanas lan cetak ing titik.

l Controller Suhu: Pemanasan miturut rincian syarat pemanasan kanthi toleransi ± 3.

Aplikasi & nggunakake kolom

Sistem pemanenane MYD seri yaiku peralatan pemanasan induksi sing didinginkan kanthi hawa karo sistem DSP.

Aplikasi utamané yaiku pipo panas, panas pra-las, perawatan panas pasca-weld, relief kaku, injeksi jamur, annealing, lan liya-liyane.

l Pra-panas: kanggo nutupi, mlengkung, pas & ora dipasang, las lan perakitan termal.

l Perawatan panas pas-las: tank, ketel utawa proyek logam liyane

l Pemanas: pemanasan cetakan, kapal, bathi seng, bagean logam gedhe & ora teratur

l Panas pipa: minyak pipa, gas pipa, banyu pipa, petrokimia pipa lan bahan pipa liyane

Kothak sing digunakake yaiku petrokimia, pipa lenga lan gas, aerospace, shipbuilding, baja, tank, boiler, kapal, tekanan, silinder, struktur logam, struktur spasial, jembatan kereta api, banyu listrik, konstruksi tambang, manufaktur kendaraan, pertambangan, pengolahan plastik, proses hemat energi, jamur, industri tong sampah, dsb.

induksi_suwalik_coil_design

Induksi Pemanasan Induksi dan Desain Dasar

koil fleksibel

clamp coil