proses hardening induksi

Proses Hardening Induksi Frekuensi Tinggi Hardening induksi digunakake khusus kanggo hardening / quenching permukaan bantalan lan poros uga bagean sing rumit kaya mung area tartamtu sing kudu digawe panas. Liwat pilihan frekuensi operasi sistem pemanas induksi, jero penetrasi sing diasilake ditetepake. Kajaba iku,… Waca liyane

Apa induksi hardening?

Apa induksi hardening?

Induksi hardening migunakake panas lan pendinginan cepet (quenching) kanggo nambah kekerasan lan daya tahan baja.Pemanasan induksi yaiku proses ora kontak sing kanthi cepet ngasilake panas, panas lan bisa dikontrol. Kanthi induksi, mung bagian sing dadi hardened digawe panas. Ngoptimalake paramèter proses kayata siklus panas, frekuensi lan koil lan ngasilake desain kanthi asil sing paling apik.

Apa manfaate?

Induksi hardening ngrembakaake throughput. Iku proses sing cepet banget lan bisa dibalekake kanthi gampang nggabungake garis produksi. Kanthi induksi, biasanipun ngobati workpieces individu. Iki nyediakake saben workpiece dhewe hardened kanggo spesifikasi sing cocog dhewe. Parameter proses sing dioptimalake kanggo saben workpiece bisa disimpen ing server sampeyan. Pengerasan induksi resik, aman lan biasane duwe jejak cilik. Lan amarga mung bagian saka komponen sing dadi hardened digawe panas, iku arang banget energi.

Ngendi iku digunakake?

Pemanasan induksi digunakake kanggo ngresiki akeh komponen. Punika namung sapérangan tiyang: gears, crankshafts, camshafts, drive shafts, shafts output, bar torsi, lengan rocker, sendi CV, tulip, katup, latihan rock, cincin slewing, balapan batin lan njaba.