solusi nanopartikel dadi panas

solusi nanopartikel dadi panas dadi induksi supaya bisa nambah 40 ºC

Pemanasan induksi minangka metode sing trep lan fleksibel sing bisa ngasilake medan magnet intensitas tinggi menyang nanopartikel kanggo nggayuh perawatan konsentrat lan target, sing nuwuhake minat marang komunitas riset medis. Sistem pemanasan induksi digunakake ing hyperthermia kanggo ngasilake medan magnet gantian ing laboratorium kanggo nambah lan ngatur suhu larutan nanopartikel in vitro utawa (ing studi kewan) ing vivo.

Sistem pemanas induksi nanopartikel bisa nyukupi kabutuhan riset lan kabutuhan frekuensi, nyedhiyakake level tenaga sing bisa disetel kanthi tepat saka 1 kW nganti 10 kW lan sawetara frekuensi sing bisa dikonfigurasi saka 150kHz nganti 400kHz. Kekuwatan lapangan inti nganti 125 kA / m bisa dipikolehi.

Tujuan:

Panaskan solusi nanopartikel supaya bisa nambah paling ora 40 ºC kanggo panelitian medis / tes laboratorium
Materi • Pelanggan nyedhiyakake solusi nanopartikel
Suhu: 104 ºF (40 ºC) mundhak

Frekuensi: 217 kHz

Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-5kW 150-400 kHz dilengkapi stasiun panas jarak jauh sing ngemot rong kapasitor 0.3 µF
• Posisi siji 7.5 dadi heliks induksi pemanas induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki

Proses Pemanasan Induksi:

Klien nyedhiyakake pitung conto kanggo dites sepuluh menit kanggo nemtokake suhu bakal nambah 40 ºC saka suhu sekitar. Sajrone tes, solusi nanopartikel diwiwiti kanthi suhu 23.5 ºC lan rampung 65.4ºC, nuduhake suhu bisa nambah 40 ºC saka suhu sekitar.
Asil kasebut gumantung saka konsentrasi lan jinis partikel. Yen klien mikir yen tes skala sing luwih gedhe dibutuhake ing mbesuk, UHF 10kW bakal nyedhiyakake papan sing cukup kanggo tuwuhing pangujian nanopartikel.

Hasil / Keuntungan

• Kacepetan: Induksi kanthi cepet solusi kasebut, sing memenuhi persyaratane klien
• Malah dadi panas: Induksi cepet, malah dadi panas kanthi kontrol suhu sing cocog banget kanggo dadi panas nanopartikel
• Kapabilitas: Hasil induksi bisa ditebak lan bisa dibaleni - sipat kritis kanggo dadi panas nanopartikel
• Portabilitas: Sistem panas induksi UHF iku sithik, saengga bisa dipindhah ing laboratorium kanthi gampang

Nanoparticle_Induksi_Panas