billet titanium preheating induksi kanggo muter

billet titanium preheating induksi kanggo muter karo sistem pemanas induksi MF

Tujuan: Kanggo ngisi panas billet titanium nganti 1800 ºF sadurunge mlebu pabrik penggilingan
Bahan: Pelanggan nyedhiyakake billet titanium panjang 4 "(102mm) / 24" (610mm)
Suhu: 1800 ºF (1000 ºC)
Frekuensi: 2.7 kHz


Peralatan Pemanasan Induksi:frekuensi medium MFS-200kW 1.5-4.5 kHz sistem pemanas induksi dilengkapi kepala kerja jarak jauh sing ngemot enem kapasitor 40 μF
- Koil pemanasan induksi helik multi-puting sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki
Proses Pemanasan Induksi:  Billet titanium dilebokake ing njero kumparan pemanas induksi multi-puter. Bagean digawe panas nganti limang menit, sing perlu kanggo nyuda bedane suhu ing antarane tengah lan njaba bilet. Amarga diameteripun bagean sing gedhe, daya dhuwur, frekuensi kurang soket listrik pemanasan induksi digunakake. Upaya sing akeh ditindakake kanggo ngrancang kumparan kasebut supaya bisa digawe panas paling seragam nalika isih minimalake wektu pemanasan.


Hasil / Keuntungan 

-Speed: Induksi digawe panas billet gedhe kanthi cepet, lan uga bakal dadi panas 15 bilet sikil klien maneh
- Pemanasan seragam: Induksi kanthi cepet, sanajan dadi panas nggawe suhu seragam sajrone tagihan bilet
- Kapabilitas: Proses iki bakal menehi asil sing konsisten, saengga klien bisa ngrancang prosese sajrone wektu panase limang menit