Gabungan Logam kanthi Brazing lan Las

Jointing Metal karo Brazing lan Las Ana sawetara cara sing kasedhiya kanggo gabung karo logam, kalebu welding, brazing lan solder. Apa bedane welding lan brrazing? Apa bedane brazing lan soldering? Ayo goleki bedane plus kaluwihan komparatif uga aplikasi umum. Diskusi iki bakal nambah pangerten babagan logam… Waca liyane